Srbija - Amerika
ALO!/Marko Metlaš
Srbija - Amerika

ALO!/Marko Metlaš

Srbija - Amerika, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Sjedinjene Američke Države rezultatom 94:89 (32:7, 12:33, 27:28, 23:21) i boriće se protiv pobednika meča Poljska - Češka za peto mesto!

Srbija razbila Amerikance najjačim oružjem, ostaje velika žal za propuštenom šansom! (FOTO + VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Sjedinjene Američke Države! Srbija - Amerika, Foto: ALO!/Marko Metlaš Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Sjedinjene Američke Države rezultatom 94:89 (32:7, 12:33, 27:28, 23:21) i boriće se protiv pobednika meča Poljska - Češka za peto mesto! Fenomenalno su naši počeli utakmicu, Bogdanović je sa četri trojke otvorio utakmicu, a spustili su Amerikance na svega 7 poena!

Najbolji akter meča, Bogdan Bogdanović smatra da su se "Orlovi" na neki način odužili pobedom nad Amerikancima, ali da poraz od Argentine ne može da se ispravi!

PROČITAJTE JOŠ:

"Dobro je bilo. Na neki način smo se odužili. Ne može se onaj poraz ispraviti, ali eto makar smo doneli neku sreću našem narodu i nama. Prethodna dva puta smo izgubili od njih, nije to ta ekipa, ali ne može svaki dan da se dobije Amerika", rekao je bek Sakramenta novinarima posle meča.

Odličan početak meča Srbije, četri trojke Bogdanovića na samom startu i dobijena prva četvrtina sa čak 32:7, upitan da li bi bilo ovako i finalu, Bogdanović kaže:

"Ne kažem da ih mi ne bi dobili, ali oni ne bi ovako sigurno otvorili utakmicu. Ne znam šta bi bilo kad bi bilo. Uživali smo, morali smo da pronađemo motivaciju. Da se zaboravi to što desilo", rekao je Bogdan.

On se pre meča čuo sa saigračem iz Sakramenta, Herisonom Barnsom, ali i sa najvećom zvezdom američkog tima, Donovanom Mičelom!

BONUS VIDEO

Greg Popovič poručio Đorđeviću: "Vi ste gomila gubitnika!"