Navijači Brazila
fiba.com
Navijači Brazila

fiba.com

Navijači Brazila, Foto: fiba.com

Na utakmici između Brazila i SAD - a u okviru Svetskog košarkaškog prvenstva u košarci, jedan video postao je hit na društvenim mrežama.

Mundo

Screenshoot Twitter

Foto: Screenshoot Twitter

Poznato je da su navijačice Brazila izuzetno atraktivne, a top su dokazale i ovoga puta.

Selektror Argentine otvorio se i otkrio taktiku sa kojom je pobedio Srbiju!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 11.09.2019. 09:34 Argentina je iznenadila Srbiju i eliminisala je u četvrtfinalu Svetskog prvenstva. Selektor Argentine, Foto: fiba.com Argentina je napravila iznenađenje i pobedila Srbiju u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kini. iznenadilo je košarkašku javnost širom Priznanje Serđa Hernandeza kako je pripremio svoju ekipu za ovu utakmicu iznenadilo je košarkašku javnost širom sveta.

Internetom kruži snimak na kome čujemo kako komentator i nekadašnja NBA zvezda Endru Gejz ostaje bez reči, a potom počne i da zamuckuje kada mu kamere prikažu atraktivnu navijačicu Brazila.

Pred kamerama je uvek gotivan, a sada komšije Miroslava Raduljice otkrivaju kako se zaista ponaša kada je van terena!

AUTOR: Alo.rs/Blic DATUM I VREME: 11.09.2019. 08:27 O košarci ga gotovo nikad ane pitaju! Miroslav Raduljica, Foto: Alo!/Marko Metlaš Centar košarkaške reprezentacije Srbije omiljen je među komšijama u jednom beogradskom naselju, koji za "Scenu" otkrivaju njegove male tajne. VLADE ĐUROVIĆ NAM SE PONOVO JAVIO Ovog puta nije se uzdržao, rekao je sve što zna!

Gejz, nekadašnji as San Antonio Sparsa, komentarisao je meč u sportskom centru u "Šenžen Beju" kada je snimatelj iznenada kadar preusmerio na zanosnu plavušu u publici koja je baš u tom trenutku rešila da zatreska grudima, i to pride oslobođena grudnjaka!

Gejz je ugledavši ovu damu bujnog poprsja doslovce ostao bez teksta, a kada se konačno pribrao počeo je da govori premda sa pauzama. "A... podrška koju imaju od svojih fanova...", uspeo je da izusti ovaj 54-godišnjak.

PROČITAJTE JOŠ:

Zgodna plavuša i njeno zavodljivo đuskanje prikazani su u dvorani na velikom ekranu, nakon čega se salom prolomio apaluz, a ona je, baš kao i pomenuti komentator, prikupila brojne simpatije širom sveta.

BONUS VIDEO:

Saša Đorđević posle Argentine - prva izjava