Nikola Jokić i Janis Adetokumbo
twitter/TirandoaFallar
Nikola Jokić i Janis Adetokumbo

twitter/TirandoaFallar

Nikola Jokić i Janis Adetokumbo , Foto: twitter/TirandoaFallar

* Mundobasket počinje 31. avgusta a traje sve do 15. septembra 

* Titulu brane Amerikanci, koji će igrati u grupi sa Češkom, Japanom i Turskom.

* Srbija će se boriti protiv Italije, Angole i Filipina, dok je Grčka u grupi sa Novim Zelandom, Crnom Gorom i Brazilom

Amerikanci su veoma zabrinuti! A kako i da ne budu kada su najveće zvezde te zemlje otkazale učešće na Svetskom prvenstvu koje se održava u Kini!

Nije znala šta ju je snašlo! Milica moli Boga da mu se vrati onaj sjaj u očima, njeno dete je veoma bolesno!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 26.08.2019. 08:29 Teško je pregurala te crne dane, ali Stefan je sad dobro! Milica Dabović, Foto: Marko Metlaš/Alo! * Predvodila je Srbiju do prve medalje i to zlatne na Evropskom prvenstvu 2015.

To je nateralo ugledne novinare ESPN-a Brajana Vindhorsta, Rojsa Janga i Tima Mekmena da se upuste u debatu "ko je najveća pretnja SAD na predstojećem Mundobasketu".

U jednoj od najpopularnijih košarkaških emisija u Americi, "The Jump", usaglasili su se da je reprezentacija Srbije najveća pretnja iako Grčka ima najboljeg pojedinca!

"Ovo je nova teritorija za ekipu SAD. Najbolja dva košarkaša na Mundobasketu nisu iz njihovog tima – to su Janis Adetokumbo u Grčkoj i Nikola Jokić u Srbiji. Oni su završili kao prvi i četvrti u trci za MVP u NBA. Pitanje je – ko je veća pretnja za SAD?", upitao je Vindhorst svoje goste.

Đorđević pokazao na krivca što Bogdanović nije igrao, Bjelica pod velikim znakom pitanja!

AUTOR: b92-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 25.08.2019. 18:30 - 26.08.2019. 08:22 Sledeći na redu su Francuzi! Aleksandar Đorđević, Foto: Alo/Vladimir Marković * Srpski tim je ostvario i drugu pobedu rezultatom 88:78 na Austajger kupu u Kini * Zadovoljan je igrom * Selektor je napomenuo da ne treba težiti ka egzibicijama Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević smatra da je njegova ekipa prikazala dobru i koncentrisanu igru u pripremnom meču protiv Novog Zelanda.

Tim Mekmen smatra da Srbija ima više talenta, a da Grčka ima samo jednog igrača takvog kalibra:

"Mislim da je to Srbija. Očigledno je da je Jokić zvezda, ali imaju mnogo više legitimnih NBA talenata. Kod Grčke to je samo Janis", rekao je Mekmen, a Vinhorst se nadovezao:

"Bogdan Bogdanović je postigao 28 poena protiv Grčke, imaju Bobana Marjanovića... I imaju dosta samopouzdanja".

Janis Adetokumbo i Bogdan Bogdanović

twitter/Bucks

Janis Adetokumbo i Bogdan Bogdanović, Foto: twitter/Bucks

Amerikanci neće imati najbolje igrače na predstojećem šampionatu, a Rojs Jang je podsetio na 2010. godinu kada je Kevin Durent predvodio SAD do zlata na Mundobasketu u Turskoj!

"To nije slučaj na ovom turniru, a iako Grčka ima najboljeg igrača na turniru, Srbija verovatno ima sveukupno najbolji tim u Kini", izneo je svoje mišljenje Jang.

Ako niste gledali "Dve kule" samo je potrebno da upalite meč "orlova", zbog naših centara košarkaši svet je stao na noge (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 25.08.2019. 17:38 - 25.08.2019. 18:19 Kockicke se lagano uklapaju! Nikola Jokić, Foto: ALO!/Vladimir Marković * Svetsko prvenstvo počinje 31. avgusta * Srbija se nalazi u grupi D, u kojoj će igrati protiv Italije, Angole i Filipina * Jokić je proglašen za člana prve petorke NBA lige Košarkaška reprezentacija Srbije polako se uhodava, a nema sumnje da će Aleksandar Đorđević imati dobro podmazanu mašinu pred sam početak takmičenja.

Ko je po vama veća pretnja Amerikancima na predstojećem Mundobasketu?

 

Ko će biti bolji igrač za svoju reprezentaciju u Kini? 

 

Mundobasket počinje 31. avgusta!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda