Amerika - Japan
fiba.com
Amerika - Japan

fiba.com

Amerika - Japan, Foto: fiba.com

Košarkaši Sjedinjenih Američkih Država pobedili su Japan sa 98:45 u svojoj poslednjoj utakmici grupne faze na Mundobasketu u Kini.

Još jedan KRAH na Mundobasketu!

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 05.09.2019. 15:57 - 05.09.2019. 16:15 Odlična utakmica! Australija - Litvanija, Foto: EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI Košarkaška reprezentacija Australije je zabeležila i treću pobedu u Grupi H, slavili su i protiv selekcije Litvanije sa 87:82, posle veoma uzbudljive završnice.

Posle mučenja protiv Turske ovo je bio lakši trening za izabranike Grega Popovića. Japanci su u dve četvrtine postigli po jednocifren broj poena, u prvoj 8, a u trećoj 9 tako da je vrlo rano postalo jasno ko će iz ovog susreta izaći kao pobednik. Amerikanci su bili vrlo motivisani posle blede partije protiv Turske, pa je čak pet njihovih košarkaša meč završilo sa dvocifrenim učinkom.

Izneo sve o otkazivanju treninga, a osvrnuo se i na Portoriko! Jaki patriotski osećaji (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/Marko Metlaš ekskluzivno iz Kine DATUM I VREME: 05.09.2019. 15:13 Meč se igra u petak. Aleksandar Đorđević, Foto: Alo/Marko Metlaš Selektor reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević razgovarao je sa novinarima u hotelu u Vuhanu, novoj bazi naših "orlova."

Najefikasniji je bio Džejlen Braun sa 20 poena i 7 skokova, a pratili su ga Kemba Voker sa 15 poena i 8 asistencija, Herison Barns sa 14 poena i 8 skokova, kao i Džo Heris i Donovan Mičel sa po 10 postignutih poena.

PROČITAJTE JOŠ:

U redovima Japana 18 poena postigao je Judaj Baba. Iz grupe E u drugu fazu iznenađujuće se plasirala reprezentacija Češke koja je u odlučujućem meču za prolazak dalje savladala Tursku. 

BONUS VIDEO:

Đorđević o utakmici sa Portorikom: Daju sve od sebe da pobede kada obuku dres