Ališa Leman
Foto: Profimedia/Profimedia

 

Da je u pitanju Izbor za mis mokre majice, pa i da uživaju... Ovako, Ališa Leman se muči, kao i njene saigračice, s vlažnom opremom. Toliko im to smeta, da su iz kluba zatražili hitno rešavanje problema.

Fudbalerke Aston Vile su na otvaranju Superlige (pandan Premijer ligi u muškoj konkurenciji) dočekale Mančester junajted i izgubile 1:2. Možda i zbog dresova, koji su bili natopljeni znojem već posle desetak minuta!

Kao čep mokri dresovi su, kažu u klubu iz Birmingema, teški igračicama, što im otežava davanje maksimuma na terenu.

Ališa Leman

Profimedia

 

Pored švajcarske reprezentativke Ališe Leman, koja važi za najprovokativniju fudbalerku na svetu (prati je 15,4 miliona na Instagramu) i njenih saigračima, isti problem muči i klupske kolege, jer i oni nose opremu istog sponzora („Kastore“).

Džon Mekgin

AP/Alastair Grant

 

Muški tim Vile je, doduše, razbio Brajton minulog vikenda (6:1), ali su i izabranici Unaija Emerija izgledali na terenu kao da su pokisli.

- Fudbaleri i fudbalerke nastupaju u vlažnim dresovima, to je veliki problem i mora da se reši. Ne mogu tako da igraju cele sezone. Odmah se natope, posle 10 minuta izgledaju kao da su skočili u bazen - rekao je izvor iz kluba za engleski „Telegraf“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barclays WSL (@barclayswsl)

Ženski meč pred 54.000 gledalaca!

Utakmica 1. kola Superlige Engleske između Arsenala i Liverpula na „Emiratima“ je privukla 54.155 gledalaca! Time je oboren rekord najvišeg ranga ženskog fudbala na Ostrvu.
Arsenal, jedan od favorita za titulu, poražen je golom Miriel Tejlor, što je veliko iznenađenje jer je Liverpul u prošloj sezoni zauzeo tek sedmo mesto u konkurenciji 12 klubova.

Hoće li Aston Vila raskinuti ugovor s kompanijom čije je sedište u Mančesteru, kakve su bile najave prethodnih dana, ostaje da se vidi...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading