SUKOB INTERESA Belgijanac s tribina redovno ima podršku dve cice: Moj (bivši) dečko je golman
Profimedia

 

Jedan od najboljih golmana današnjice, po mnogima i najbolji, jeste Tibo Kurtoa (30), čuvar mreže Reala. Belgijanac je, pored sjajnih odbrana, neretko u centru pažnje i zbog privatnog, tačnije ljubavnog života.

 

 

Pred njim žene padaju kao snoplje, ali to ne utiče na vrhunsku formu koju održava iz godine u godinu.

 

 

Tibo ima sreću da mu sa tribina stadiona „Santjago Bernabeu“ u Madridu  podršku pružaju dve lepotice, verenica Izraelka Mišel Gerzig, sa kojom je od 2021. godine, ali i bivša devojka Marta sa kojom ima dvoje dece, Adrijanu i Nikolasa.

 

 

Morate priznati da kada se pojavi na tribinama, Marta ne može proći neprimećena! Marta Domingez je španskog porekla, a vezu s Tiboom prekinula je u aprilu 2017. godine dok je u stomaku nosila Nikolasa, koji je rođen mesec dana kasnije.

 

 

Afera s devojkom saigrača

Kevin de Brujne otkrio je da ga je 2014. devojka Kerolajn Lajnen prevarila s Tiboom Kurtoa s kojim se družio još od mlađih kategorija Genka i s kojim je zajedno bio član Čelsija i igra u reprezentaciji Belgije.

Između Marte i Mišel bio je sa španskom TV voditeljkom Albom Kariljo. 
Kurtoa govori holandski, francuski, španski i engleski, ima i novac, tako da mu nije teško da smuva devojku koju poželi.

 

 

Ako ćemo iskreno, to su mu glavni aduti pošto realno nije posebna faca.

Komentari (0)

Loading