SPAVAO MU SA DEVOJKOM, A ONDA JE STIGLA OSVETA Kevin de Brujne i Tibo Kurtoa imaju burnu istoriju, a za sve je kriva lepa Kerolajn (FOTO)
Foto: AP/AP Photo/Manu Fernandez

 

Naime, pre desetak godina vezni fudbaler Sitija bio je u vezi sa Kerolajn Lajnen koja je potom završila u krevetu njegovog saigrača iz reprezentacije i golmana Real Madrida.

- Moja bivša devojka je često putovala u Madrid, pošto se od ranije poznavala sa Kurtoom došlo je do toga da me prevari. Rekao sam mu u lice da znam da je spavao sa njom i od tada imamo samo profesionalni odnos. Nismo više jedni od najboljih drugova, ali smo ok. Selektor me je pitao da li želim da Kurtoa bude odstranjen iz reprezentacije, ali ja nisam hteo. Iako se desilo što se desilo, on je dobar golman i potreban je Belgiji - rekao je 2014. godine De Brujne.

 

 

Svoju verziju priče iznela je i atraktivna devojka koja se našala u ovom "ljubavnom trouglu".

- U leto 2012. godine, Kevin mi je rekao da je imao aferu sa mojom najboljom drugaricom i ja sam mu rekla da bira između mene i nje. Bila sam spremna da mu dam drugu šansu, ali naša veza nije bila ista posle toga - počela je svoju priču Kerolajn koja je rekla da su je De Brujneovi roditelji naterali da ćuti o tome, inače će je tužiti zbog toga, a onda je ispričala šta se dogodilo sa Kurtoom:

- Onda sam otišla u Madrid, da mu vratim milo za drago, a on je mislio da je moje putovanje odlična ideja, ali onda se dogodilo nešto što nije smelo. Te večeri, Tibo mi je dao nešto što nisam dobila za tri godine veze sa Kevinom. Sa Tibom sa m mogla da pričam o svemu, a spremio mi je i večeru, što Kevin nikada nije učinio. Kevin me je izdao i pomislila sam zašto i ja ne bih uradila isto.

 

 

Sjajni fudbaler je od 2017. godine uplovio u bračne vode sa Mišel Lakroi i danas je ponosan otac troje dece.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading