SUKOB INTERESA Belgijanac s tribina redovno ima podršku dve cice: Moj (bivši) dečko je golman
Profimedia

 

Jedan od najboljih golmana današnjice, po mnogima i najbolji, jeste Tibo Kurtoa (30), čuvar mreže Reala. Belgijanac je, pored sjajnih odbrana, neretko u centru pažnje i zbog privatnog, tačnije ljubavnog života.

 

 

Pred njim žene padaju kao snoplje, ali to ne utiče na vrhunsku formu koju održava iz godine u godinu.

 

 

Tibo ima sreću da mu sa tribina stadiona „Santjago Bernabeu“ u Madridu  podršku pružaju dve lepotice, verenica Izraelka Mišel Gerzig, sa kojom je od 2021. godine, ali i bivša devojka Marta sa kojom ima dvoje dece, Adrijanu i Nikolasa.

 

 

Morate priznati da kada se pojavi na tribinama, Marta ne može proći neprimećena! Marta Domingez je španskog porekla, a vezu s Tiboom prekinula je u aprilu 2017. godine dok je u stomaku nosila Nikolasa, koji je rođen mesec dana kasnije.

 

 

Afera s devojkom saigrača

Kevin de Brujne otkrio je da ga je 2014. devojka Kerolajn Lajnen prevarila s Tiboom Kurtoa s kojim se družio još od mlađih kategorija Genka i s kojim je zajedno bio član Čelsija i igra u reprezentaciji Belgije.

Između Marte i Mišel bio je sa španskom TV voditeljkom Albom Kariljo. 
Kurtoa govori holandski, francuski, španski i engleski, ima i novac, tako da mu nije teško da smuva devojku koju poželi.

 

 

Ako ćemo iskreno, to su mu glavni aduti pošto realno nije posebna faca.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading