ODMAH SE RAZGOLITILA! Italijanska se*s bomba raskinula sa dečkom, pa pokazala bujne grudi! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Italijanska sportska novinarka i se*s bomba Dileta Leota nedavno je okončala vezu sa turskim glumcem Džanom Jamanom. Međutim, očigledno da je to nije mnogo potreslo.

Iako su mnogi očekivali da će lepa Italijanka da upliva u bračne vode, ona je rešila da rasčisti račune sa poznatim Turčinom, a onda i javno priznala šta je bio najveći problem.

- Škakljivo je to što kada se zaljubiš u tako poznatog čoveka, moraš da se nosiš i sa svim ostalim. Teško je onda ostati u intimi. Gotovo sve naše trenutke delile su novine, a to je nekada teško - rekla je Dileta.

- Nikada ne govorim o ljubavi, ali to je bila lepa priča, san, bajka. To je bila ljubav na prvi pogled. Mi smo dvoje odraslih ljudi koji su se upoznali, zaljubili i pokušali da žive u ogromnoj strasti. Sicilijanka i Turčin, mislim, kakva eksplozivna mešavina tu može da ispadne. Nas dvoje smo jako strastveni, on čak i više od mene. Bilo je kratko, ali lepo - otkrila je novinarka koja se u međuvremenu vratila na posao i nastavila da prati Seriju A, a po njenim obnaženim fotografijama sa društvenih mreža, jasno je da je raskid nije mnogo pogodio.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading