Sport plus 97
Alo!
Sport plus 97

Alo!

Sport plus 97, Foto: Alo!

U ovoj broju "Sport plus" za Vas smo pripremili:

PRELAZNI ROK VEČITIH RIVALA Partizan i Zvezda nikad jači za titulu. Večiti rivali su se silno pojačali pred početak nove sezone u ABA ligi (prva nedelja oktobra), a prvi njihov duel moguć je već krajem septembra, u Superkupu regionalnog takmičenja koje se održava u Zagrebu.

DOSTA JE BILO Kao po navici se grozimo ružnim slikama posle i za vreme odigravanja večitog derbija u fudbalu. Izgleda da će Zvezda i Partizan ovog puta biti drakonski sankcionisani, tako su nam bar rekli nadležni iz Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije

Jović konačno postigao gol, a onda je usledio VAR - Prelomili su milimetri! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 25.09.2019. 22:44 Luka Jović je konačno dočekao šansu da bude starter u La Ligi za Real Madrid i čak je zatresao mrežu, ali mu je pogodak poništen posle VAR analize. Foto: AP Bernat Armangue Fudbaleri Reala su dočekali Osasunu u okvru španskog prvenstva, a šansu u napadu Madriđana od prvog minuta dobio je Luka Jović.

VIDIMO SE TAMO Mondijal u fudbalu 2020. godine biće održan u Kataru. Mnogi fanovi su bili skeptični kada je ova zemlja dobila organizaciju najprestižnijeg fudbalskog takmičenja, ali ne i Slaviša Jokanović, koji je ubeđen da će taj događaj biti spektakularan.

BEZ STARCA NEMA UDARCA Nakon povrede i odustajanja Ivane Španović od takmičenja na Svetskom atletskom prvenstvu u Dohi, srpski navijači najveće nade da će se iz Dohe vratiti s medaljom oko vrata polažu u Asmira Kolašinca. Pročitajte šta je srpski bacač kugle poručio u razgovoru za naš magazin neposredno pred put u Katar.

INFOGRAFIKA Poseban aparat za trošenje para! Žože Murinjo možda jeste jedan od najtrofejnijih trenera današnjice, ali je ujedno i najveći trošadžija, pošto je u karijeri na transfere spiskao astronomskih 1,6 milijardi evra.

"SPORT PLUS" BROJ 97 VAS ČEKA.

Bonus video: Sukob navijača na severnoj tribini i ulazak policije