Savo Milošević i novi fudbaler Partizana Dinga
Youtube, screenshot
Savo Milošević i novi fudbaler Partizana Dinga

Youtube, screenshot

Savo Milošević i novi fudbaler Partizana Dinga, Foto: Youtube, screenshot

Fudbalski klub Partizan promovisao je danas nova pojačanja za narednu sezonu Igora Vujačica, Perišu Pešukića i Dominika Dingu. Doskorašnji desni bek podgorčke Budućnosti Periša Pešukić u Partizanu je zadužio dres sa brojem dva.

"Još kao detetu san mi je bio da obučem dres Partizana. Radujem se dolazim u Partizan i Beograd. Velika mi je čast što će sa klupe voditi Savo Milošević", rekao je Pešukić na promociji u pres sali stadiona u Humskoj.

Ukrajina - Srbija, kvalifikacije za EURO 2020

EPA - EFE, Mykola Tys

Bivši štoper Zete i crnogosrki repreznentativac Igor Vujačić istakao je zadovoljstvo što će nositi crno-beli dres sa brojem pet.

"Presrecan sam sto sam došao u veliki klub. Na meni je da radim i što pre se nametnem, znam kakvi su obaveza i cast nositi dres Paritzana. Nadam se da ću opravdati očekivanja navijaca", rekao je Vujačić.

Dominik Dinga u Partizan je stigao na pozajmicu iz ruskog Urala, a naveo je da nije bilo dileme kada je dobio poziv iz Humske.

"Zahvalio bih se Partizanu i treneru za ovaj transfer. Srećan sam što ću igrati na ovom stadionu", rekao je Dinga, koji će na leđima nositi broj 67.

Dejan Joveljić

ALO!/Marko Metlaš

Trener Partizana Savo Milošević novi igračima poželeo je dobrodošlicu.

"Želim im da u Partizanu pokažu ono što su demonstrirali u svojim klubovima. Siguran sam da ce saradnja biti uspešna. Moja iskustva sa Crnogorcima su fenomenalna, bio sam i deo stručnog štaba Branka Brnovića, a kako god kome izgledalo, taj narod i državu gledam kao svoj. Po karakteru su drugačiji od ostalih, kao što u košarci imate Dinarce i Dalmatince, tako i u fudbalu Crnogorci lakše nose pritisak, a to je u savremenom sportu izuzetno bitino. Zato su i došli u Partizan", rekao je Milošević i objasnio zašto je angažovao mladog štopera.

PROČITAJTE JOŠ:

"Najavio sam ranije da ćemo neke naše igrače pokušati da vratimo, a Dominik je jedan od njih. Nadam se da ce potvrditi potencijal iz mladih kategorija, uveren sam da ce opravdati sve što od njega ocekujemo u crno-belom dresu", rekao je Milošević.