Nemanja Nikolić
Foto: Promo/FK Partizan

- Možda sam se i pre toga nešto čuo sa Partizanom, ali i njima sam takođe otvoreno rekao, konkretno treneru Duljaju, da imam ponudu. Oni su rekli – u redu, bili smo u kontaktu, ne mogu da kažem da nismo, ali je i on (Duljaj, prim. aut.) znao da postoji ta varijanta. Na kraju je nisu ispoštovali (Kiprani, prim. aut.) i odlučio sam se da dođem u klub koji volim. Istinski, iz srca - rekao je Nikolić 

On je u razgovoru izjavio kako ne bi bilo na odmet da u klub pristigne još jedan napadač

PARTIZAN SE RASPUCAO Duljaj: Biću zadovoljniji kad stignu pojačanja

- Apsolutno se slažem sa tim da je potreban još jedan napadač, što da ne, što je veća konkurencija, veća je i želja za dokazivanjem. Mogu da funkcionišem i kao istureni napadač, u zavisnosti od toga ko je oko vas. Mogu da budem istureniji, naravno da volim da učestvujem u igri, to me krasi, volim da otvaram prostor saigračima, asistiram, učestvujem u završnici akcija, spuštam se po loptu, zadržim je, rasteretim tim... To me krasilo celu karijeru i sa iskustvom i svim onim što sam prošao u srpskom fudbalu mislim da ću ovog puta mnogo bolje i lepše prezentovati. Rikardu bi svakako trebalo čestitati, postigao je skoro 100 golova, za svaku pohvalu. Stvarno mu želim sreću u novoj sredini. Sarađivali smo, imali smo i nekoliko sjajnih akcija, prava je gol mašina. Otišao je da zasluženo naplati trud i golove. Trener i ja smo razgovarali, objasnio mi je šta će se očekivati od mene i u kojim varijantama me vidi, šta bi želeo, da će mi pomoći u svemu tome da prethodnu sezonu koju sam odradio učinim još boljom. Da napravim da ovaj put u Partizanu bude više golova, a manje asistencija. Prošli put sam imao deset asistencija i osam golova, nadam da će ih biti što više - konstatovao je napadač crno-belih.

Sada kad se vratio ostaje mu da proba da ispuni još jednu neostvarenu želju iz prvog mandata, da se domogne titule. U dve uzastopne sezone podizao je trofej Kupa Srbije, ali prvak države još nije bio.

- Rekao sam već, voleo bih da osvojim trofej, da li ću u tome uspeti vreme će pokazati, ali voleo bih da bude. Partizan bi uvek trebalo da teži ka tome. Na nama je da opravdamo ulogu favorita, rekao bih, na svakoj utakmici. Ovaj tim poseduje kvalitet i uz dodatna pojačanja o kojima se govori verujem da će popraviti učinak iz prošle sezone, da će biti dosta bolji. To je moja želja i moje očekivanje. Osvajanje trofeja je cilj, ali da li ću to uspeti vreme će pokazati. Ne želim ništa unapred da pričam - izjavio je Nikolić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading