Nemanja Nikolić
Foto: Promo/FK Partizan

Kako je saopšteno iz kluba, on je sa crno-belima potpisao ugovor na dve godine.

Nikolić je se vraća u Humsku, a u crno-belom dresu odigrao je 36 utakmica, postigao osam golova i deset asistencija.

Odmah po potpisivanju ugovora, Nikolić se uputio za Sloveniju, gde će se večeras priključiti saigračima.

"Kako mnogi vole da kažu prelazni rok je živa stvar i tokom leta uvek ima poziva. Ponuda kiparskog kluba je bila najkonkretnija, ali su u poslednjem trenutku promenili ponudu na šta ja nisam hteo da pristanem. Istog dana sam bio u kontaktu sa ljudima iz Partizana, a kad Partizan zove tu se odluka sama nameće – dogovorili smo se istog momenta i eto saglasan sam sa vama da je bilo suđeno da se vratim", rekao je Nikolić za klupski sajt.

U timu su igrači koje poznaje iz prethodnog mantada.

"Da tu su Šćeka (prim.aut. Aleksandar Šćekić) i Dača (Danilo Pantić), kao i Sveta Marković, Šehović i nekoliko momaka koji su tada bili deo omladinske škole. Sa svima sam ostao u sjajnom odnosu. Svakako znači kada u startu imaš poznata lica".

Kao napadač dolazi na poziciju Rikarda, koji je najbolji igrač Superlige.

"Rikardo je sezonu za nama završio kao najbolji strelac lige što dovoljno govori o kakvom se napadaču radi. Imamo drugačiji stil igre, on je prava gol mašina, ja možda više gledam da obezbedim što bolje prilike saigračima, a naravno uvek je lep osećaj postići gol. Sa druge strane, moram da istaknem da nije bitan lični učinak nego generalni plasman Partizana, mi smo svi tu za njega i što bolji rezultat. Lično nikad se ne opterećujem statistikom i svoju igru podređujem timu. Na meni je da vredno radim ostalo će doći", rekao je Nikolić.

“Partizan se voli u svakoj situaciji – kada je šampion, a kada je lošiji period samo ime Partizana i njegova tradicija su dovoljan motiv za svakog pojedinca da da sve od sebe, pogotovo sada kad situacija nije bila dobra. Svi zajedno treba da vratimo Partizan tamo gde pripada, a to su trofeji i borba za njihovo osvajanje".

Imao je poruku za navijače.

“Bez navijača nema Partizana. Oni su ti koji nam daju vetar u leđa. Ja i moji saigrači rezultatima i zalaganjem na terenu ćemo nastojati da ih na taj način vidimo u što većem broju i nadam se sto više slavimo zajedno sa njima", poručio je Nikolić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading