OBRADOVIĆ PRED MEČ SA ČAČANIMA Klub u kom imamo mnogo prijatelja, njima je svaka utakmica važna
Foto: Promo/ABA liga/Igokea/Marija Vuruna

Košarkaši Partizana u nedelju od 19 časova dočekuju ekipu Borca u okviru 19. kola ABA lige.

-Očekuje nas novi duel protiv Borca, kluba u kojem imamo mnogo prijatelja i kojem je svaka utakmica u ABA ligi veoma važna. Međutim, kao što sam već nekoliko puta govorio i nama je ABA liga veoma važna, čak i važnija od ovih utakmica koje igramo sredinom sedmice. Juče smo imali dan odmora, danas ćemo trenirati i dati sve od sebe da se pripremimo i odigramo utakmicu od početka do kraja s maksimalnom koncentracijom. Medicinski tim i dalje radi na oporavku igrača koji su imali zdravstvene probleme i nadamo se da će se svakog dana igrači osećati sve bolje - izjavio je Obradović za klupski sajt.

SUPERLIGA SRBIJE Fudbaleri Zvezde na "popravnom" protiv Voždovca, Partizan čeka Mladost GAT

Centar "crno-belih" Alen Smailagić istakao je da je ekipa Borca mnogo kvalitetnija nego što pokazuje tabela regionalne lige.

-Odmorili smo se juče nakon puta i danas se pripremamo za Borac. Važno je da u meč udjemo punom snagom i da opravdamo ulogu favorita. Uprkos tome što se bori za opstanak, ekipa Borca je daleko kvalitetnija nego što to tabela pokazuje i u stanju su da svakome naprave probleme. Želimo da nastavimo pobednički niz i da u najboljem mogućem raspoloženju odemo na završni turnir Kupa - zaključio je Smailagić.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading