NOVI IZAZOV, OSTAJU EMOCIJE Lutovac napustio Partizan i prešao u austrijski Rid
FK Partizan

On je sa austrijskim klubom potpisao ugovor na godinu i po dana, uz opciju produžetka na još jednu.

-Svakome ko piše ovakve redove nije ni najmanje prijatno, jer to znači da odlazi iz kluba koji voli. Ali, ono što svi znamo je da život nekada ponudi nove izazove i da mi, jednostavno, moramo da ih prihvatimo, posebno u sportu. To ne znači da ljubav prema klubu prestaje, naprotiv - još je veća, jer kad se rastaješ od nekoga, tek tada osetiš sve emocije, pa i bol, koji imaš u tom trenutku. Moje emocije će večno biti usmerene prema Partizanu, svakoj osobi zaposlenoj u klubu - izjavio je Lutovac.

KAPA DOLE ZA HEROJA Trener iz ruševina izvlačio svoje igrače, snimak koji je obišao celu planetu (VIDEO)

Vladimir Marković

 

Mi smo porodica koja je vodila svoje borbe 24 časa svakog dana i nikada nije posustala - ni kada su nas otpisivali, dodao je on.

-Ono što znam je da svi moji saigrači, u svakoj sezoni, daju svoj maksimum, poštujući i voleći Sveti grb. Zato, budite uz njih, kao podrška, kao aplauz. Dovoljno imamo onih koji nisu uz nas, zato je potrebno da svi mi - koji volimo Partizan, budemo oko njega. Verujte u tim, verujte u momke, šefa, svakog pojedinca, jer to su šrafovi koji sa vama mogu da guraju Parni valjak. Verujem u pobedu i uvek ću biti sa vama - poručio je 25-godišnji fudbaler. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading