ISKRENO Panter: Bilo je kontakta sa NBA klubovima, srećan sam u Partizanu
KK Partizan

- Leto sam proveo uživajuči. Iskreno, baš mi je bilo drago da vidim ljude koji su mi falili, da napunim baterije i spreman se vratim da radim. Sezona je predugačka, igramo 10 meseci, a u suštini odmaramo samo dva, ali dobro, tako je kako, neću sada da se žalim. To je život košarkaša, tu sam i spreman sam - rekao je Kevin Panter.

Pominjalo se i da je mogao da napusti Partizan tokom leta.

- Svašta se pričalo, pominjala se NBA liga, bilo je kontakta sa nekim timovima, iskreno ne znam šta se sve tačno dešavalo, ali evo me sada u Beogradu. Ponovo u crno-belom dresu, to je to. Spreman sam.

AVRAMOVIĆ IMA JASAN CILJ Potrudićemo se da osvojimo ABA ligu, Evroliga zahteva veliku potrošnju

Ističe da se ekipa dobro pojačala.

- Sviđaju mi se novi momci. Igrao sam protiv Džejmsa kada sam bio u Crvenoj zvezdi. Protiv Dantea nisam igrao, ali moram da kažem da sam zadovoljan ko je došao i kako celokupna ekipa izgleda u ovom momentu.

Tokom leta je igrao u Americi.

- Bilo je odlično, Zaniljiva priča je bila... Dobio sam poziv da dođem i igram Dru ligu jer su pročulo da dolazi Tre Jang, nisam se premišljao ni sekunda, kada sam čuo da on dolazi, samo sam rekao da sam spreman. Pozvali su me u poslednjem momentu ali sam odmah došao. Sjajno iskustvo - objasnio je Panter.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading