AVRAMOVIĆ IMA JASAN CILJ Potrudićemo se da osvojimo ABA ligu, Evroliga zahteva veliku potrošnju
KK Partizan/Dragana Stjepanović

-U procesu sam oporavka, videćemo... Ne znam koliko ću se oporavljati. Svakodnevno sam u kontaktu i sa medicinskim timom reprezentacije i sa medicinskim timom Partizana, oni pomno prate stanje šake. Nadam se da ću se u što kraćem roku vratiti na teren - rekao je Avramović agenciji Beta tokom prvog treninga Partizana pred novu sezonu u Beogradskoj areni.

Avramović je obnovio povredu desne šake na treningu reprezentacije Srbije. Tada je odlučeno da se povređena ruka, nakon obavljene dijagnostike, stavi u mirovanje. 

ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED PRVU PROZIVKU Ne gledam ko je Srbin, Amerikanac ili Letonac, nego moj tim i klub

AVRAMOVIĆ IMA JASAN CILJ Potrudićemo se da osvojimo ABA ligu, Evroliga zahteva veliku potrošnju

ABA liga

 

Upitan da li i dalje ima šanse da će zaigrati na predstojećem Evropskom prvenstvu, Avramović nije mogao da odgovori na to pitanje.

Crno-beli su danas u Maloj sali Beogradske arene počeli pripreme za predstojeću sezonu u kojoj će ponovo zaigrati u Evroligi.

-Ekipa je sjajna. Nadam se da ćemo napraviti iskorak u odnosu na prošlu sezonu. Znamo koliko je prošla sezona bila emotivna, nismo uzeli nijedan trofej... Ko zna zašto je to dobro... Potrudićemo se da to promenimo - rekao je Avramović.

-O Evroligi ne mogu da govorim, nikad je nisam igrao, ali iz iskustva saigrača iz reprezentacije znam da je to intenzivno takmičenje koje zahteva dosta veliku potrošnju, i emotivnu i fizičku... Što se tiče ABA lige, potrudićemo se da je osvojimo - naveo je Avramović. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading