GORDAN PETRIĆ PROMOVISAN U PARTIZANU Evo šta je novi trener crno-belih rekao u svom prvom obraćanju (FOTO)
Printscreen

Čelnici crno-belih su već u prvoj polovini avgusta sa mesta trenera smenili Iliju Stolicu, a na njegovo mesto će ove subote zvanično biti postavljen Gordan Petrić.

Kada je na kraju prošle sezone na mesto šefa stručnog štaba "parnog valjka" postavljen Ilija Stolica, niko nije očekivao da će mladom stručnjaku biti uručen otkaz već nakon šest takmičarskih utakmica.

Ovo je poručio u svom prvom obraćanju:

– Fudbalska javnost upoznata, u dva navrata sam mogao da dođem u Partizan, ali se nije desilo. Čim je stigao poziv odlučio sam da se prihvatim posla i ono što mogu da kažem je da je teška situacija. Treneri kada dolaze je zbog nekih situacija, kao ja sada da pomognem Partizanu. Nadam se da ću uspeti – rekao je Petrić.

– Ono što je bitno je da se prvo upoznam sa igračima, dosta njih znam. Ne mislim da mogu da izmišljam toplu vodu, nego da podignem atmosferu što se tiče igara i da rade ono što mogu. Kako vreme bude prolazilo imaću vremena da uradim neke stvari.

– Cilj je da momci uživaju u igri koliko god mogu i polako da se vraćaju ljudi na stadion. Ne samo navijači, već i bivši igrači da pomognu, možda i meni da pomognu. Da se okupe oko kluba, to je moja velika želja. Partizan je klub svih nas, bivših igrača, sadašnjih, trenera, pa i novinara.

– Zna se gde je moja crvena linija vođenja i gde je njihova, 

– Sigurno su dva potrebna igrača u sredini terena. Otišli su Zdjelar i Jevtović, takvi igrači su potrebni. Da li će biti prostora i vremena na ljudima je iz kluba. Svi treneri moraju da se uklope u politiku kluba. Mi treneri tražimo najbolje igrače, a da li je moguće? Nekad nije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONSU VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading