DEFINITIVNO PUKLO U PARTIZANU Ivica Iliev podneo ostavku
A.V.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev podneo je danas ostavku na tu funkciju zbog neslaganja sa odlukom da Ilija Stolica i dalje bude trener crno-belih.

Stolicu je podržao predsednik Vučelić, to se nije svidelo Ilijevu, pa je rešio da napusti funkciju.

VEĆ JE SVE PUKLO U HUMSKOJ Ozbiljan klinč: Stolica tražio da Iliev ode?

Ostaje da se vidi šta će dalje u Humskoj odlučiti, ali jasno je da je pritisak na čelnik crno-belih iz dana u dan sve veći.

- Ovim putem obaveštavam javnost da se povlačim sa mesta sportskog direktora FK ”Partizan. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u klubu na saradnji, profesionalnosti, podršci i borbi u proteklih sedam godina. Period u kojem sam se nalazio na čelu sportskog sektora bio je prožet mnogim uspesima, pobedama, plasmanima u evropska takmičenja, ali je takođe bilo i neuspeha, koji nas nisu omeli na putu da verujemo da će klub na sportskom i organizacionom planu jačati. Sada je došao trenutak da se povučem iz kluba, iz privatnih razloga. Želim da napomenem da ću u budućnosti biti uz klub, kao navijač, da ću pružati podršku ljudima koji vode klub, kao i igračima za koje verujem da će iskazati kvalitet koji poseduju i na kraju sezone izaći kao pobednici - poručio je Iliev.

On je rešio da napusti klub, jer je smatrao da Partizan nije na dobrom putu i da bi loš počekat sezone mogao da košta ceo klub u perspektivi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari (0)

Loading