STOLICA OSTAJE U PARTIZANU Čelnici kluba održali sastanak posle slabog starta sezone
Alo, Marko Metlaš

Delovalo je da je smena neizbežna nakon dva uzastopna kiksa na samom startu sezone i još uvek je je Stolica na tankom ledu, međutim, nakon sastanka čelnika kluba i trenera, doneta je odluka da za sada nema smena.

Niti će Stolica u ekspresnom roku završiti posao u Partizanu, niti će da se ispuni želja navijača koji su posebno glasno na utakmici protiv TSC-a izrazili nezadovoljstvo radom uprave. 

Sportski direktor Ivica Iliev i sportski sektor žele smenu Stolice, ali predsednik kluba Milorad Vučelić smirio je situaciju, prenose beogradski mediji.

ŠTA SE DEŠAVA U PARTIZANU? Prva poruka iz Humske posle vesti o sukobu - budalaština

Ni Vučelić nije oduševljen radom Stolice, veruje da je pogrešio prilikom odabira trenera ovog leta, a upravo je on najviše "vukao" prema nekadašnjem selektoru mlade reprezentacije Srbije.

Stolici je pružena još jedna šansa, Vučelić je od nezadovoljnih zbog takvog razvoja situacije zatražio strpljenje i razumevanje, a trener će u Novom Pazaru 29. jula, potom i u kvalifikacijama za Ligu Evrope (prvi meč se igra 4. avgusta protiv Mitjilanda ili AEK Larnake) imati priliku da popravi utisak. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading