Stevanović: Da vratimo titulu gde joj je mesto
Foto: ALO/Marko Metlaš

Klub iz Humske otvoriće novu sezonu Mozzart Bet Superlige gostovanjem Javoru u Ivanjici u subotu od 20 časova.

- Očekivanja su pobede. Mi smo Partizan, idemo u Ivanjicu da pobedimo, tako je protiv koga god da igramo. Moramo da opravdamo ovaj grb, moramo da damo sto odsto na svakoj utakmici i da se u maju radujemo posle pet godina, koliko nismo uspeli da osvojimo titulu. Cilj nam je da ove godine vratimo titulu tamo gde joj je mesto - izjavio je Stevanović.

Kratka pauza između dve sezone, uslovljena kalendarom Mundijala u Kataru, ostavila je traga na fudbalere Partizana, ali ciljevi su jasni.

- Nije se ni završila prethodna sezona, a već nam počinju domaće prvenstvo i evropska takmičenja. Partizan uvek ima najveće ciljeve, tako da nam je i ove godine cilj da osvojimo duplu krunu. Da probamo da se plasiramo u Ligu Evrope i da prođemo grupnu fazu - istakao je Stevanović.

STOLICA ZADOVOLJAN DIJABATEOM "On je neko ko može da pravi razliku"


Fudbaleri Partizana pripreme su odradili u Sloveniji, a aspekat je bio na uigravanju ekipe koju od juna vodi novi trener Ilija Stolica.

- Novi stručni štab imao je uvid u činjenicu, kratku pauzu između dve sezone, tako da smo odradili malo lakše pripreme što se tiče fizike jer nismo imali veliki odmor. Više smo radili na uigravanju, tako da spremni dočekujemo sezonu. Mišići su kako treba - rekao je golman Partizana.

Lozničanin je 2016. stigao u klub iz Humske iz redova Čukaričkog.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading