NIJE NORMALNO DA NAM ON SUDI Stanojević otvoreno pred finale Kupa sa Zvezdom
FK Partizan

Derbi sudi Miloš Milanović, a Stanojević nije zadovoljan, očekivao je Srđana Jovanovića.

- Nije nam ni prijatno kad vidimo ko sudi i na koji način je izabrana ekipa sudija. U VAR sobi je sudija koji je od sedam utakmica Zvezde sudio šest. Je l' to normalno? Je l' može neko da kaže da je to normalno? A prvi sudija VAR-a nas je direktno oštetio ovde za titulu. A glavni sudija je bio u VAR sobi tad protiv Napretka. Kako ja onda da budem raspoložen? Ne vršim pritisak, samo pričam člnjenice. Žao mi je što smo došli u tu situaciju. Žao mi je što našu utakmicu ne sudi naš najbolji sudija - rekao je Stanojević.

Crno-beli imaju problema sa povredama.

- Imamo mali problem sa Rikardom jer nije juče trenirao, a Bibras Natho nije još spreman. Nadamo se da će Rikardo biti ok.

OTVORENO Jojić konačno progovorio o "ratu" sa "grobarima", zna kada je sve krenulo po zlu

Stanojević ističe da Kup nije spas sezone.

- Da vam kažem nešto, prva pomisao je da kup ne može da bude utešna nagrada niti da spavaša sezonu. Kada se sezona završi sve se izanalizira. Ja to tako gledam, jedna utakmica ne može niti da spasi niti nešto loše da bude po tom pitanju. Ja kao najodgovorniji ću iskomentarisati sezonu. Neću se hvatati za tu utakmicu, analiziraćemo celu sezonu.

Da li njegov tim ima energiju za Kup?

- Kada nosite ovaj grb i deo ste Partizana ne smete da pomislite da nemate energije. Imali smo prošlu utakmicu u kojoj smo se borili do poslednjeg atoma snage iako je Zvezda vodila. Videli ste našu energiju u meču koji možda ništa ne znači. Sada imate derbi u kome ne postoji ni juče ni sutra, ne razmišljate šta je bilo ili šta će biti, samo mislite da najbolji način iznesete tu utakmicu. Derbi nje specifična utakmica koja može da te podigne i spusti.

Partizan na pet derbija nije dao gol.

- Imali smo isto šansi kao oni, ali eto njsmo dali gol. Ne pravi nam to pritisak, ne razmišljamo u tom pravcu. Sve utakmice su do sada bile slične, ali nisu ni oni dali mnogo golova. NAravno, moramo da postignemo gol ako hoćemo da osvojimo titulu", objasnio je Stanojević kada je dobio pitanje o lošem golgeterskom nizu njegovog tima u derbiju - objasnio je Stanojević.

Utakmica je na programu u četvrtak od 18.00.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading