MILJENIK "GROBARA" OSTAJE U HUMSKOJ Stevanović dogovorio nastavak saradnje sa Partizanom!
Foto: ALO/Marko Metlaš

Golman Partizana Nemanja Stevanović (29) nastaviće ruku pod ruku sa klubom iz Humske i posle leta 2022. godine, kada mu je isticao važeći ugovor, pošto se sa čelnicima kluba, a po želji stručnog štaba, dogovorio novu saradnju.

Iskusni čuvar mreže će među crno-belima ostati još dve sezone, dakle do leta 2024. godine. 

Biće to drugi produžetak ugovora Partizana i Stevanovića, pošto je već obnavljao saradnju sa klubom avgusta 2020. godine, kada je praktično bio na izlaznim vratima, pred dogovorom sa jednim turskim klubom, ali je sticajem okolnosti transfer propao (klub nije ušao u Superligu), pa su crno-beli to iskoristili i ponudili golmanu da ostane. 

MILJENIK

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

Stevanović tada nije bio srećan ni zbog svog statusa, jer je veoma retko dobijao priliku, ali se dolaskom Aleksandra Stanojevića na mesto trenera kluba i njegova sudbina praktično promenila. Dobijao je sve veću minutažu, čak i kada je neprikosnoveni Vladimir Stojković bio u timu da bi u minulih godinu dana praktično bio u stalnoj rotaciji sa mladim Aleksandrom Popovićem, što je redak slučaj u fudbalu, gde se čuvari mreže najmanje menjaju. 

ŽESTOKE OPTUŽBE NA RAČUN BIVŠEG TRENERA PARTIZANA! Terao me na prostituciju dok sam bila u srednjoj školi! !

Podsetimo, Stevanović je u Partizan stigao leta 2016. godine, na insistiranje tadašnjeg trenera Ivana Tomića. Već u pomenutoj sezoni, koju je na klupi okončao Marko Nikolić, okitio se duplom krunom.

MILJENIK

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

Navijačima crno-belih je posebno prirastao za srce u finalu Kupa Srbije, kada je protiv Crvene zvezde činio čuda na golu, na kraju, u 90. minutu, odbranio i fantastičan slobodan udarac Nenada Milijaša, donoseći svom timu trofej.

U mandatu u Humskoj je bio pozajmljivan Teleoptiku, Radu i Čukaričkom, gde je branio standardno, čak bio i jedan od najboljih golmana lige, ali ga je Savo Milošević leta 2019. vratio sa Banovog brda i pozicionirao kao drugog čuvara mreže. Kod Stanojevića je, pak, napredovao, rekosmo već da se ravnopravno bori za mesto među stativama sa Popovićem i iskusnim Milanom Lukačem i
koristi svaki momenat na terenu na najbolji mogući način.

Pored pomenute duple krune, Stevanović je i sa Čukaričkim osvojio i još jedan Kup Srbije, u sezoni 2014/2015. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading