NOVAJLIJE U HUMSKOJ! Stanojević: Pojačanje stiže za tri dana!
FK Partizan/Miroslav Todorović

Pred početak priprema za proleći deo sezone, Stanojević je produžio ugovor do 2024. godine.

- Zadovoljstvo mi što sam produžio ugovor. Osećamo obostrano poverenje, u svemu smo zajedno. Ne želimo da bude nijedan zarez, kako se ne bi pojavljivale neke priče. I zbog igrača, važno je da se produžavaju ugovori, kako bismo svi imali mirne glave. I mi i navijači. Da svi idemo istim putem. Važno je da idemo u tom pravcu - rekao je Stanojević novinarima na SC Telepotik.

Nakon toga, iako je prvobitno bilo najvaljeno će deo priprema biti odrađen na Kipru, crno-beli će formu za proleće najverovatnije tempirati u Turskoj do 6. februara, mada postoji i Španija kao opcija.

PARTIZAN UPALIO MOTORE! Crno-beli krenuli po titulu, Vučelić otkrio pojačanja!


- Treniraćemo za početak dvaput dnevno u Beogradu, možda će neko popodne biti slobodno. Čekamo da vidimo hoćemo li u Tursku ili Španiju, zavisno od kovid situacije. Remeti nas, ali ovo je korona vreme. Već smo priviknuti na sve. Može da dođe do pomeranja odlaska na pripreme, samo u jedan dan. U opticaju je da putujemo 22, a ne 23. januara.

Stanojević je istakao i da će na pripreme veroavatno sa jednim pojačanjem.

- Znaćmo u naredna tri dana. Videćemo danas za jednu opciju, hoce li biti. Ako ne, okrenućemo se durgim. Sigurno ćemo u narednim danima reagovati. Prva opcija je Srbin, sticajem okolnosti.

BIĆE OVO MIRNA ZIMA U HUIMSKOJ! Vazura: Odbili smo ponude za tri igrača, promene minimalne!

- Natho će maksimalno, dok je Markoviću potreban još neki period da bi tako krenuo. Rikardo kasni dva dana, uz moje dopuštenje, opravdano je odustan. Na prozivci nisu bili ni Jović, Miljković, Obradović i Lutovac. Prehlađeni su, ne osećaju se dobro. Videćemo da li imaju kovid. To su normalne stvari, nista alarmantno.

Iz tog razloga Stanojević, kao i uprava preporučuju igračima da se vakcinišu.

- U savremenom svetu ne možete da fukcionišete drugačije. Pričam prvenstveno u zdravlju, potom o socijalizaciji, parametrima da li možete da putujete, igrate utakmicu... Ja sam se triput vakcinisao, ako treba i četvrti put ću, jer verujem u nauku. S druge strane, to je individualna stvar igrača, a u timskom su sportu, moraju da se prate pravila tima. Individualni je nešto drugo, možeš da odlčuješ sam za sebe, dok smo ovde svi zajedno. Imamo minimalno nevakcinisanih, možda imamo najviše trojicu. Neki su imali kovid, pa čekaju trenutak za vakcinaciju. Sad imaju ''iziuzeće' - zaključio je Stanojević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading