PARTIZAN UPALIO MOTORE! Crno-beli krenuli po titulu, Vučelić otkrio pojačanja!
Alo/M.T.

Igrači su na okupu, predsednik Milorad Vučelić pozdravio je crno-bele.

- Želim da svim partizanovcima čestitam jesenju titulu. Kažu analitičari koji su precizno to izračunali, da je ovo najbolja jesenja sezona u bogatoj istoriji Partizana. To su činjenice i matematika, ali ja znam živeći sa vama koliko je to pokriveno znojem, naporima, koje ste pokazali u svim takmičenjima. Mi smo jesenji šampioni sa prednošću koja nam daje velike izglede da osvojimo šampionsku titulu. Kod nas postoji izreka prvo skoči, pa reci hop, a kod nas to znači da smo u skoku, i to rekordnom, samo treba još da kažemo ho - rekao je Vučelić.

OVU SU "GROBARI" ČEKALI! Stanojević i zvanično potpisao novi ugovor! (VIDEO)

Nastavio je u istom ritmu.

-  Zanimljivo je da je ovo godina da je Partizan prvi u ovom momentu kada je srpski fudbal u usponu, takođe je tu i uspeh reprezentacije. Nije iznenađenje, imamo i mnogo korektnije suđenje i niz drugih preduslova. Vi koji ste mladi, idete prvi ili drugi put na pripreme, treba da znate da neko treba da zameni Mitrovića, Lukića, Živkovića... da ne nabrajam dalje, jer treba da zamenite igrače koji su okosnica reprezentacije.

PARTIZAN UPALIO MOTORE! Crno-beli krenuli po titulu, Vučelić otkrio pojačanja!

Alo/M.T.

 

 

Vučelić je imao jasnu poruku.

- Katar je još daleko, ali možda će neko od vas zaslužiti da dobije poziv. Pozdravio bih naša pojačanja, Markovića i Natha, koje smo izgubili krajem jeseni, nadam se da će oni pojačati Partizan na proleće i da će ih zaobići povrede. Da ne igrate malko povređeni za reprezentaciju, pa da onda budete teže povređeni kao Terzić. Voleo bih takođe da se svi vakcinišete, i da se time ne poremeti naša situacija i naš pobednički kov. Želeći vam veliki uspeh, čestitao bih našem šefu stručnog štaba, jer je produžio ugovor sa Partizanom i ostaće ovde do leta 2024 - zaključio je Vučelić.

Ovo je i spisak igrača sa kojima Partizan počinje pripreme za prolećni deo sezone:

Golmani: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač, Lazar Slavković

Odbrana: Aleksandar Miljković, Marko Živković, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Bojan Ostojić, Nemanja Miletić, Mihajlo Ilić, Slobodan Urošević, Ivan Obradović, Rajko Brežančić

Vezni red: Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Bibras Natho, Miloš Jojić, Lazar Pavlović, Danilo Pantić, Mihajlo Petković, Lazar Marković, Nikola Terzić, Nikola Lakčević Aleksandar Lutovac, Kvinsi Menig, Nemanja Jović, Filip Holender

Napad: Rikardo Gomeš, Marko Milovanović, Samed Baždar, Nikola Štulić

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading