PARTIZAN PRED OZBILJNIM IZAZOVOM! Obradović u velikom stilu najavio važan meč za crno-bele
KK Partizan

Crno-beli su otputovali u Rusiju kao lideri A grupe, sa pobedom više baš od "lokosa".

Trener Željko Obradović dao je najavu pred susret sa glavnim rivalom u prvoj fazi takmičenja.

"Oni su promenili trenera posle poslednjeg kola u Evrokupu. Napravili smo skauting njihove utakmice u VTB ligi. Isti su igrači, ali naravno da je bilo nekih sitnih noviteta. Bavili smo se time, kao što se uvek bavimo svim mogućim detaljima za koje mislimo da su bitni i koji mogu da nam pomognu da odigramo dobru utakmicu i eventualno pobedimo", rekao je Obradović.

Obradović je napomenuo da Lokomotiva ima ambicije da se vrati u Evroligu.

"Igramo protiv tima koji ima izvanredne igrače na svim pozicijama. Napravljeni su sigurno tako da se bore za to da budu sledeće godine u Evroligi. Veliki je izazov pred nama, moramo da odigramo izvanrednu utakmicu ako mislimo da pobedimo protivnika", istakao je Obradović i dodao da se u tim vratio Kevin Panter, dok tim ima probleme sa povredama Rodionsa Kuruca i Uroša Trifunovića.

PARTIZAN PRED OZBILJNIM IZAZOVOM! Obradović u velikom stilu najavio važan meč za crno-bele

KK Partizan/Dragana Stjepanović

 

Bek crno-belih Aleksa Avramović izjavio je da meč sa Lokomotivom može da odredi put Partizana.

"Ako ostvarimo pobedu na njihovom terenu to će biti veliki korak ka prvom mestu u grupi, što dodatno olakšava stvari. Ako obezbedimo domaći teren tokom čitave nokaut faze imamo dobre šanse da se borimo za nešto veliko. Znamo da su sastavljeni od vrsnih individualaca, igraju brzu tranziciju, dobro u napadu. Mislim da je ključ u našoj odbrani i pristupu utakmici, da kroz defnazinve zadatke otvaramo kontranapad. To nam je nedostajalo u prethodne dve utkamice, igrali smo malo sporije i trudićemo se da to podignemo na viši nivo", istakao je Avramović.

Utakmica se igra u sredu sa početkom u 17.30.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading