TRENER PARTIZANA ODUŠEVIO U CRNOJ GORI Ono što je rekao posle meča godinama će se pamtiti
ABA liga/Mornar/Media Pro

Partizan je u dramatičnom finišu pobedio Mornar u gostima 66:64 u 12. kolu ABA lige.

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je da je njegova ekipa odigrala dva različita poluvremena:

- Očigledno je da smo gledali dva različita poluvremena. Igrali smo veoma dobro u prvom poluvremenu, pogotovo u prvoj četvrtini kada je protok lopte bio izvanredan. Slika se potpuno promenila u drugom poluvremenu. Mornar je uspeo da se vrati u utakmicu zahvaljujući tome što se radi o ekipi koja se nikada ne predaje, ali i našom zaslugom s obzirom na apsolutnu dekoncentraciju pojedinih igrača. Kako god, uspeli smo da dobijemo meč, važna pobeda za nas.

Sledi meč sa Lokomotivom u Evrokupu.

- Nastavljamo dalje i sada ćemo se pripremati za utakmicu protiv Lokomotive koja nam je veoma važna, a nadamo se da će i Panter i Trifunović biti spremni da putuju i da nam pomognu na toj utakmici.

Željko se zahvalio navijačima na podršci i ljudima iz Mornara na srdačnom gostoprimstvu.

- Moram da se zahvalim publici na ovom veoma toplom dočeku, a zaista nemam reči kojima bih opisao zahvalnost za gostoprimstvo koje sam doživeo u Baru od braće Pavićević. U najavi utakmice sam im čestitao na tome što rade. Prave nešto što je neverovatno za košarku na ovim prostorima i želim im da nastave tako i dalje. Ja im zaista od srca želim sve najbolje i još jednom koristim priliku da se zahvalim na fantastičnom gostoprimstvu koje sam doživeo ovde u Baru.

Partizan će u narednom kolu ABA lige dočekati Megu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading