SVE JE JAVNO REKAO Madar surovo iskren posle deklasiranja Krke
KK Partizan

Jam Madar blista u Partizanu. Momak iz Izraela je izdominirao u meču protiv Krke, ubacio je 23 poena, za dva šutirao 6/8, za tri 3/4, sa linije slobodnih bacanja 2/2. Imao je dva skoka, četiri asistencije i dve ukradene lopte. Kuruc i Panter su ga pratili sa po 15 poena, Glas je takođe bio dvocifren sa 12.

- Sjajno je za nas što smo ostvarili ovakvu pobedu, ne gledamo ko je rival, gledamo samo nas i da odigramo najbolje što možemo, da se takmičimo i pobedimo svaku utakmicu - rekao je posle trijumfa Jam Madar.

Ove nedelje su crno-beli počeli da igraju na dva fronta. Od sada će imati dva meča sedmično – u Evrokupu i ABA ligi. Prva reakcija na novi ritam bila je odlična. Igrali su brzo, atraktivno, često podizali publiku na noge.

- Mislim da je ovo tek početak, moramo da počnemo da se navikavamo i da nađemo način da igramo najbolje što možemo na svakoj utakmici. Siguran sam da ćemo se pripremiti, da će nas stručni štab pripremiti za svaku utakmicu - da pobeđujemo, takmičimo se i pobeđujemo za navijače. To je najvažnije.

Naredni rival u istoj dvorani je turski Turk Telekom. Svi u crno-belom žele da se ovaj pobednički ritam samo nastavi.

- Nadam se, imamo tešku utakmicu u sredu, moramo da se spustimo i da se spremimo za taj izazov. Od nedelje moramo da se pripremamo za to, i individualno i timski, moramo biti spremni za novu borbu - rekao je posle susreta Madar, pa se osvrnuo i na lični učinak: - Trudim se da radim, treniram, da budem najbolji što mogu svakog dana. Srećan sam što su me saigrači pronalazili, što sam doprineo da moj tim pobedi. To je najvažnije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading