TREĆA DOZA VAKCINE Partizan se dokazao kao društveno odgovoran klub
FK Partizan

Pored prvotimaca koji imaju obaveze u  selekcijama, društvenu, a pre svega odgovornost prema sebi i svom zdravlju, imaju i članovi stručnog štaba Partizana, kao i većina igrača koji tokom oktobra primaju i treću dozu vakcine Fajzer.

Šef stručnog štaba crno-belih, Aleksandar Stanojević i igrači Bojan Ostojić, Rikardo Gomeš i Kvinsi Menig, vakcinisani su u Institutu za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“ i tom prilikom su rekli:

- Imam socijalnu i društvenu odgovornost. Odgovornost prema sebi i prema poslu kojim se bavim, stoga primam treću vakcinu - rekao je Stanojević.

- Od prvog dana nisam imao dilemu da li se treba vakcinisati ili ne. Kao što ja radim svoj posao na terenu, tako apsolutno poverenje imam u zdravstvene radnike i medicinskog osoblje. Virus je nepredvidiv i ako išta možemo da učinimo da smanjimo njegov učinak, ukoliko se i ne daj Bože razbolimo, onda je to ovo - dodao je Ostojić.

- To je postala praksa u svim zemljama i većini klubova. Ne želim da razmišljam o eventualnim posledicama, već kako da sve predupredim da se ne desi. Ovo je moj i izbor mojih saigrača. Putujemo, u kontaktu smo sa ljudima i ovo je po meni najbolje rešenje - Kvinsi Menig.

BONUS VIDEO:

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading