UMESTO PREMINULOG DUDE IVKOVIĆA Novica Veličković novi član borda Fondacije KK Partizan „Dobro pamtim sve“
Alo/Vladimir Markovic

Bord Fondacije KK Partizan „Dobro pamtim sve“, jači je za legendarnog kapitena crno-belih, Novicu Veličkovića. Na taj način, Veličković je u Bordu zamenio nedavno preminulog Dušana Dudu Ivkovića i postao deo upravljačkog tela uz predsednika Fondacije Dragana Kićanovića i predsednika KK Partizan NIS, Ostoju Mijailovića.

Povodom priključivanja Novice Veličkovića Bordu Fondacije "Dobro pamtim sve", predsednik Partizana NIS, Ostoja Mijailović je izjavio:

- Izuzetno mi je drago što je Novica sa nama i što je po završetku igračke karijere postao deo Fondacije. On je neko ko oseća Partizan svim svojim srcem i ko će sigurno doprineti u njenom radu i razvoju, ali i biti spona između bivših i aktuelnih igrača. Na žalost, sudbina je tako odredila da smo u danu kada je praktično prva aktivnost Fondacije bila organizovana, a to je baš oproštajna utakmica Novice Veličkovića, izgubili legendarnog Dudu Ivkovića. Znam koliko je verovao u ideju naše Fondacije i neizmerno hvala njegovoj porodici i njemu što su uz tu ideju stali. Duda Ivković će u istoriji naše i svetske košarke ostati upisan zlatnim slovima, a mi ćemo sigurno sačuvati i uspomenu da to da je bio jedan od začetnika jedne sjajne i pre svega plemenite ideje o Fondaciji koja brine o bivšim igračima i članovima Partizana - poručio je Mijailović.

Od osnivanja Fondacije KK Partizan „Dobro pamtim sve“, aktuelni igrači odvajaju deo primanja u humanitarne svrhe, a deo prihoda od utakmice Partizan – Efes, takođe je usmeren na pomoć u radu ove Fondacije. Takođe, unikatni retro dresovi sa te utakmice, uskoro će se naći na humanitarnoj licitaciji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading