STARO-NOVO IME U PARTIZANU Crno-belima se priključio perspektivni golman
FK Partizan

Slavković ističe da bi voleo što više vremena na terenu, a cilj mu je, kao i svima u Partizanu osvajanje duple krune naredne sezone.

- Najveća želja mi je da budem srećan, a srećan ću biti samo ako što više vremena budem provodio na travnatoj podlozi, što znači da sebi želim da budem zdrav i spreman da u svakom trenutku doprinesem ekipi. Naravno, dupla kruna sa klubom kao cilj i najveći uspeh svakog Partizanovca - rekao je Slavkvović za klupski sajt. 

Izrazio je zahvalnost treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću na ukazanom poverenju.

- Zahvalio bih se šefu stručnog štaba, Aleksandru Stanojeviću, kao i treneru golmana Nemanji Jovšiću na ukazanom poverenju i tome sto ću biti deo ekipe koja će ići na drugi i završni deo priprema. Daće Bog zdravlja, a na meni je da ovu čast i privilegiju, kao i poverenje, opravdam na najbolji mogući način i pokažem da nisu pogrešili. Takođe se zahvaljujem mojim momcima iz FK Teleoptik, šefu stručnog štaba, Albertu Nađu, kao i svim njegovim saradnicima i treneru golmana Đorđu Pantiću, na protekloj sezoni i uspešnoj saradnji. Siguran sam da bez svih njih zajedno, ne bih danas bio u prilici da uopšte i razmišljam o polasku na pripreme sa prvim timom Partizana - zaključio je golman crno-belih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading