PARTIZAN POVEO Trener crno-belih naglasio šta se najviše osetilo
ABA liga/Dragana Stjepanović

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović rekao je da se u utakmici protiv zemunske Mladosti osetilo da njegova ekipa nije igrala zvaničan meč više od mesec dana:

- Igrali smo protiv tima koji igra veoma specifičnu košarku, agresivno preko celog terena i u svim pozicionim napadima. Utakmica je bila onakva kakvu smo i očekivali. Videlo se da nismo igrali zvaničan meč preko mesec dana, imali smo pauzu od poslednjeg kola ABA lige. Osetilo se i da trojicu novih igrača imamo samo tri dana u svom rosteru.

Košarkaši Partizana poveli su protiv Mladosti u četvrtfinalu Super lige 1-0, pošto su danas kao domaćini pobedili 70:50.

- Uspeli smo da dobijemo utakmicu, ali idemo da analiziramo greške koje smo pravili, kako bismo mogli spremno da dočekamo sledeći meč. Mislim da igrači koji su danas nedostajali, neće uspeti da se spreme za drugu utakmicu - naveo je Matović.

Kapiten Partizana Novica Veličković rekao je da ekipa neće imati mnogo vremena za odmor:

- Bila je ovo utakmica koja je za nas došla posle mesec dana priprema i za očekivati je da to ne izgleda perfektno tokom 40 minuta. Čestitam Mladosti na stvarno dobroj borbi koja je trajala 30 i nešto minuta. Potrebno je da se spremimo za subotu, jer nećemo imati mnogo vremena za odmor.

Druga utakmica igra se u subotu od 18 časova, ponovo u Hali sportova "Ranko Žeravica". Četvrtfinalna serija igra se na dve pobede.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading