PARTIZANOVI STRELCI! Vujačić: Šćekić i ja smo povezani!
Vladimi Marković

- Otvorili smo dobro, postigli odmah gol, kasnije smo kontrolisali utakmicu i rutinski je priveli kraju. Čukarički je izuzetno dobra ekipa, što pokazuje i njihova pozicija na tabeli, ali mi smo kontrolisali meč i nismo im dozvolili da stvore ozbiljniju šansu, osim iz prekida, ali smo imali sreće da ne primimo gol u toj situaciji - rekao je Vujačič za klupski sajt.

Bio je ovo peti gol Vujačića u polusezoni.

- Naravno, srećan sam što sam postigao gol. Nekako, kad ga postigne Šćekić, tu sam i ja posle njega. Ne znam šta je to, povezani smo dobro. Kraj je sezone, sve je to normalno da se oseća i blaga doza umora, ali smo svesni šta nas čeka do kraja prvenstva, uz Kup 25. maja, tako da nema opuštanja, idemo maksimalno do kraja - istakao je Vujačić.


Šćekić ističe da je utakmica protiv Čukaričkog bila teška, posebno što od 2018. godine nisu pobedili na njihovom terenu.

- Postigli smo gol u prvom minutu, ali do kraja je bilo jako teško. Dao sam gol nakon dobrog centaršuta Uroševića, a sigurno neka crnogorska veza „radi“, jer se već treći put dešava da obojica zatresemo mrežu na istoj utakmici - rekao je Šćekić.
Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading