Ministar odbrane, Aleksandar Vulin
Ministarstvo odbrane
Ministar odbrane, Aleksandar Vulin

Ministarstvo odbrane

Ministar odbrane, Aleksandar Vulin, Foto: Ministarstvo odbrane

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković razgovarali su danas sa pripadnicima reprezentacije Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji su postigli zapažen uspeh na nedavno održanom Državnom prvenstvu Srbije u triatlonu na dugoj distanci na Adi Ciganliji.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan od učesnika na prvenstvu u kategoriji štafeta je kapetan Slobodan Ivković, koji je član vojne reprezentacije u orijentiringu. On ističe da je to za njega bilo novo iskustvo u toj disciplini, ali je izrazio zadovoljstvo što je bio deo ekipe.

- Ovo je bila veoma dobra priprema i trening za odlazak na svetske vojne igre u Kini – naglašava kapetan Ivković ocenjujući da je vreme koje je postigao u rangu očekivanog.

Najbolja slovenačka klizačica preminula u 32. godini! Bolest bila jača!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 04.10.2019. 12:19 - 04.10.2019. 12:36 Tužne vesti iz Slovenije. Lucia Mlinarič, Foto: Printscreen Youtube / Bojan Poz Možda i najveća slovenačka klizačica svih vremena, Lucia Mlinarič, preminula je u 32. godini posle duge i teške bolesti.

Pripadnici bataljona „Kobre“ na današnjem susretu uručili su ministru Vulinu Statuu osvojenu na Državnom prvenstvu u dugom triatlonu, u znak zahvalnosti za podršku triatlon ekipi „Kobre“.

BONUS VIDEO:

Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!