Vinifer Fernandez
Printscreen/Twitter/@GalGadotFak
Vinifer Fernandez

Printscreen/Twitter/@GalGadotFak

Vinifer Fernandez, Foto: Printscreen/Twitter/@GalGadotFak

Ah Vinifer Fernandez... Pravi dokaz da je lepota nekada prokletstvo a ne prednost... Dominikanka koja je samo želela igrati sport koji voli, živeti svoj život kao i svi drugi ali...

Dvadesetšestogidšnja odbojkašica je sigurno jedna od najtraženijih osoba koje se pretražuju na interentu. Ona ima ogroman Instagram i SnapChat nalog na kome se svakoga dana otvori ili postuje neka njena slika ili čak cela galerija i to ne zbog njene lepote nego zbog izgleda, ali da krenemo od početka.

Rođena je u Santjagu u Dominikani i već 2010. godine je dobila nagrade za najboljeg primača i dizača na omladinskom šampionatu gde je njena reprezentacija zauzela samo četvrto mesto! Njen profesionalni uzlet ipak kreće tek od 2013. godione kada na FIVB šampionatu igra za reprezentaciju ispod 20 godina, iako njena reprezentacija zauzima deseto mesto, ona svojom igrom privlači pažnju mnogih klubova i konačno se seli u Azerbejdžan gde potpisuje za Telekom Baku, to je bio njen izlaz iz ekstremnog siromaštva i prihvatila je najunosniju ponudu koja je u tom trenutku bila na stolu.

Jula 2016. godine, preko noći Vinifer osvaja internet, snimci i slike njene ''pozadine'' obilaze svet brzinom svetlosti i iako je ta godina možda njena najbolja u profi konkurenciji, niko više nije obraćao na njenu igru. 

Odmah zatim, novinari i ljudi skloni senzacionalizmu davali su sve za komadić njene privatnosti ili neku njenu obnaženu sliku i na prvi pogled to im se i ostvarilo! Gomila profila na društvenim mrežama je počelo istog dana da šeruje njene gole fotografije i fotografije iz njene navodne akcije da je čak i Odbojkaški savez Dominikane morao da izda saopštenje! Naravno da slike nisu bile njene i da profili koji su šerovali te fotografije nisu bili njeni ali to nije zaustavilo ljude da ih dele jedni drugima brzinom svetlosti. 

Kada se prašina konačno slegla, Fernandezova je opet počela da dominira teremina. 2018. godine na Ligi nacija bila je jedna od zapaženijih igračica, baš zbog toga još više čudi njen izostanak sa novih akcija odbojkaške reprezentacije Dominikane. Ono što priču čini još čudnijom da se oko ove situacije nije oglašavala ni igračica ni savez! 

Nama ostaje da pratimo dalji razvoj u Odbojkaškom savezu Dominkine, a Vi uživajte u slikama Fernandezove, niste jedini pa vas ne možemo osuđivati.  

PROČITAJTE JOŠ: