Bobana Momčilović Veličković
Instagram/Streljački savez Srbij
Bobana Momčilović Veličković

Instagram/Streljački savez Srbij

Bobana Momčilović Veličković, Foto: Instagram/Streljački savez Srbij

Šest dana nakon što je Bobana Momčilović Veličković (30) preminula, urađena je obdukcija koja će kasnije dati odgovore na neka pitanja.

U međuvremenu su se od reprezentativke Srbije u streljaštvu oprostili njeni najbliži. Uslediće kremacija u Beogradu, a zatim komemoracija u Boru, odakle je Bobana.

Tek posle tri ili četiri meseca će biti poznati rezultati obdukcije, naveli su za Kurir ljudi upućeni u proceduru kod ovakvih stvari.

Podsećamo, Bobana Momčilović Veličković je preminula pre šest dana, nakon komplikacija na porođaju. Ona je 1. juna na svet donela zdravog dečaka Vukašina, a komplikacije koje su nastale bile su uzrok smrti dvadeset dana kasnije.

Bobana Veličković

EPA

Bobana Veličković, Foto: EPA

Iako je obezbedio prevoz za Beograd, suprug Miroslav nije uspeo da ubedi lekare da njegovu suprugu prebace u prestonicu. To je uraeno prekasno, pa je on podneo krivičnu prijavu protiv doktora koji je vodio trudnoću srpske sportistkinje.

Kremacija u Beogradu će biti obavljena u ponedeljak, bez prisustva Bobanine porodice, a komemoracija će biti održana u sredu. Muzička škola u Boru, odakle je Bobana, biće mesto na kom će se od višestruke evropske šampionke opraštati porodica, prijatelji i sugrađani.

PROČITAJTE JOŠ: