Tajne majstora kladionice - štap i kugle mu doneli bogatstvo u Admiral Betu!

Alo.rs/S.S. | sport 2021-02-19 23:44:35 2021-02-19 23:44:35

Snuker je sličan bilijaru, za laike, ubaciš pa, ubaciš kuglu, “šta tu ima da se pametuje”.

Admiral bet

Nije problem ako mešate snuker i bilijar, većina to čini.

Osnovno je da sa štapom treba da budete vešti, ne ako se zakačite sa protivnikom, već za stolom.

Bez šale, snuker potiče iz Velike Britanije, kao i fudbal, zeleno jeste, trava nije, već čoja.

I ima bitna razlika. Englezi su izmislilii i jedno i drugo, ali za razliku od fudbala gde obično imaju ničim izazvano visoko mišljenje o sebi, u snukeru je drugačije.

Naime većina najboljih igrača dolazi sa britanskih ostrva, pariraju donekle Kinezi, koji imaju čak tri igrača u top 20 na svetu.

Snuker je sličan bilijaru, za laike, ubaciš pa, ubaciš kuglu, “šta tu ima da se pametuje”.

Ali zapravo je snuker teži, sto je veći i rupe su nešto manje. Takođe nema punih i praznih lopti, nego su crvene i šarene, pri čemu crvene vrede jedan. Šarene su dragocene, u zavisnosti od boje, svaka ima svoju vrednost. Ko sakupi više bodova, pobedio je, pravila su da moraš ubacivanjem crvene, da “kupiš” šansu da ubaciš onu vredniju šarenu.

Vidite li sa kakvim se predznanjem mora u kladionicu?

Jasno, ne moraš da budeš precizan kao Stiven “Golden Boy” Hendri ili najpoznatiji igrača svih vremena Ronija “The Rocket” O’Saliven, ali da bi postao milioner mora da pogodiš 36 parova, tačnije 34, dva meča su odložena.

Neko bi rekao “obračun za struju”, ali “inicijali” je napravio bukvalno tiket iz snova i zaradio u Admiral Betu više od 4 MILIONA DINARA. Da ne sitničarimo, ali uzeo je tačno 4.286.789 dinara i 12 para pride.

Šta treba da uradiš da bi osvojio ovoliki novac?

Tajnu neće otkriti, ali tiket je priča veka u srpskim kladionicama.

Igrao se Velš Open, majstor je u prvom kolu pogodio 34 tačna ishoda, ne sanjate, svih 34 favorita su pobedili. Mogao je da ostane sa “nulom” da dva meča nisu odložena, mada, da su i tu bolji igrači pobedili, uzeo bi blizu sedam miliona.

Ma, ne žali, se, nije loše ni ovako, kladionica Admiral Bet ga je “častila”, s obzirom da je pogodio 22 para preko kvote 1.20, ostvario je pravo na bonus od 135%, pa su 2.5 miliona dinara, postali više od 4!

Higins, Džad Tramp, Mark Šelbi, Džejmi Baret i par vodećih Kineza su dobijali na kvote do 1.10 (najčešće i manje), što ukazuje da je imao strategiju. Išao je, osim naravno da pogodi tiket, i da naplati bonus, s obzirom na broj parova.

Nismo zaboravili, za kraj smo ostavili da je igrač uplatio 1500 dinara na tiket i stigao do pogotka iz snova. Njegove šarene kugle su vredele mnogo.

Šta ovo pokazuje?

Prvo, da poznavanje određenih sportova može da dam donese ogroman novac, ljudi se manje klade na snuker u Srbiji, iako je popularan.

Drugo, da, bez obzira što ovo sve deluje neverovatno, sreća se pažljivim praćenjem zaslužuje. Najveća kvota koju je pogodio je 1.46, Sajmon Lihtenberg je tukao (ne štapom) Rajlija Parsonsa, rezultatom 4:2 u partijama. U prvom kolu su odigrana 64 meča, pogodio je više od polovine, bez obzira na dva odložena susreta.

Jasno, preduslov je da nađete kladionicu sa najboljom ponudom sportova, a Admiral Bet to jeste, snuker je samo jedna od mogućnosti

Čestitamo i u zdravlju potrošio dobitak!

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više