Majkl Felps
AP/Susan Walsh
Majkl Felps

AP/Susan Walsh

Majkl Felps, Foto: AP/Susan Walsh

Kritično stanje je otkrila njegova supruga Nikol koja se u prethodnom periodu na sve načina trudila da mu pomogne.

Naime, Nikol je otvorila dušu u intervjuu za američki medij "Tudej" i priznala da ima veliki strah za svog muža, koji je upao u depresiju.

Majkl je pre izvesnog vremena izjavio da misli da se nikada neće potpuno izlečiti od ovog stanja, a čak je priznao da se plašio za svoj život zbog misli koje mu povremeno padaju na pamet.

- Ja sam neko ko je prošao najmanje tri ili četiri perioda veoma teške depresije posle Olimpijskih igara i doveo sam svoj život u opasnost - istakao je Felps.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nicole Michele Phelps (@mrs.nicolephelps)

Supruga je otkrila da svakog dana strahuje.

- Kada sam videla kako je Vanesi bilo kada je izgubila Kob, sve što sam mogla je bilo da pogledam Majkla i kažem: Možemo li ti pomoći? Jer ako te izgubim, ne znam šta ću da radim.

Stanje je baš ozbiljno.

 - Ranije sam mislila da mu mogu pomoći kao neka vrsta terapeuta što mu je potrebno. Međutim, ono što sam naučila je da ne možete da vodite računa o tome kako se takvi ljudi osećaju, bez obzira koliko to želite. Deca su ta koja mu donose osmeh na lice i sreću, kao i meni, a bez njiihove pomoći teško da bih mogla da izdržim sve ovo objasnila je Nikol.

Pročitajte još:

Komentari (2)

ja

14.01.2021 11:10

vrati Miloradu medalju koju si na prevaru uzeo pa ces izaci iz te tvoje depresije

Miki

14.01.2021 15:57

Jel to bese onaj sto je ukrao zlato nasem Cavicu ? Sve dodje na naplatu !