Jani Brajkovič
Prinscreen Instagram / janibrajk
Jani Brajkovič

Prinscreen Instagram / janibrajk

Jani Brajkovič, Foto: Prinscreen Instagram / janibrajk

Janez Jani Brajkovič je čuveni slovenački biciklista koji neretko objavljuje fotografiju svojih nogu na društvenim mrežama. To ne bi bilo ništa čudno da one ne deluju kao savršeni primerak za proučavanje mišića na časovima anatomije, gotovo bez grama masti.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, mnogi su ostali šokirani kada su videli njegovu gotovo osušenu nogu nakon jedne trke. Ovaj sportista se bori sa bulimijom, pa ponekad usled ogromnih napora njegove nove izgledaju ovako:

- Ovako izgleda moja noga nakon trke - napisao je on i pokazao fotografiju noge koju je većina ocenila kao osušenu jer su do detalja vidljivi detalji.

Komentari su onda prosto eksplodirali:

- Strašno, Bolesno, Boli li te - bili su samo neki zabrinutih ljudi. Ovo je za profesionalce ipak normalna pojava, što potvrđuju i lekari.

Jani Brajkovič

Prinscreen Instagram / janibrajk

Jani Brajkovič, Foto: Prinscreen Instagram / janibrajk

Za njega je od izuzetne važnosti bila trka po Hrvatskoj nakon devet meseci pauze, pa je podelio fotografiju sa sledećom porukom:

- Sada je važno da ne zaj**em!

On je pao na doping testu jer je bio pozitivan na metiliheksanamine upravo na istoj ovoj trci.

Objasnio je i kako se to desilo. To je posledica borbe da drži bulimiju pod kontrolom:

- Morao sam da im kažem za bulimiju. Uzeo sam zamenu za obrok jer je to jedino što sam mogao da zadržim u sebi. U tom periodu nije bilo dana u kojem ne bih plakao pre nego što bih krenuo na vožnju. Bio sam očajan i depresivan - bio je potpuno iskren Slovenac.

Trku je završio na 38. mestu, a kasnio je 19 minuta i 27 sekundi za prvoplasiranim Adamom Jejtsom.

Slike užasa na stazi, biciklista poginuo, kaciga od siline udarca pukla na pola! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 08.10.2019. 17:30 Loše vesti dolaze iz sveta biciklizma. Smrt bicikliste, Foto: Printscreen/Twitter/ACCPI Assoco Velika tragedija dogodila se na biciklističkoj trci Basa Vale Skrivia na kojoj je italijanski biciklista Đovani Janeli preminuo posle teške nesreće.

- “Iskreno, očekivao sam puno više od sebe, ali nakon pada u drugoj etapi stvari su se promenile. Istina je da sam celo vreme vozio sa frakturom rebra. Na tom području samo vreme pomaže u izlečenju... Noge uopšte nisu bile problem, već dovod kiseonika u noge! -napisao je Brajkovič na svom Instagram profilu, osvrnuvši se na odvoženu trku.

BONUS VIDEO:

Slobodan Urošević nije želeo da priča o spornim detaljima na utakmici sa Voždovcem! Zna razlog kraha