Meridian
Promo
https://www.facebook.com/alosportskeMeridian

Promo

Meridian, Foto: Promo

Iako nije vikend, sportska ponuda je bogata, te će se lopta danas kotrljati na terenima širom Evrope. A bukmejkeri ti garantuju da će na sledećim mečevima imati NAJVEĆE KVOTE NA SVETU u bilo kom trenutku!

A sada… Koja dva meča obavezno moraš staviti na tiket?

(Utorak, 20:30)

Serijom loših rezultata Leverkuzen je znatno sebi otežao situaciju pred 17. kolo Bundeslige.

Tri poraza uz jedan remi u poslednje četiri utakmice bile su dovoljne današnjem rivalu da, uprkos remiju u prethodnom kolu dođe do deobe trećeg mesta.

Leverkuzen i Borusija Dortmund imaju po 29 bodova, što je tri manje od Lajpciga i sedam od Bajerna.

Ulog je veliki, a ukoliko ste ljubitelji statistike sva je prilika da ćemo gledati derbi sa puno golova.

Navikli su nas Leverkuzen i Dortmund na goleade, pa je na prethodnom međusobnom susretu došao i 7+, dok ni mečevi pre tog nisu razočarali, a pamtićemo susret iz 2017. godine kada je Borusija pobedila rezultatom 6:2.

(Utorak, 21:15)

Baš se zakomplikovalo na vrhu Premijer lige...

Lester je do sad uspeo da izađe na kraj sa "aždajama" engleskog fudbala, pa posle 18 kola ima 35 bodova i visoko treće mesto na tabeli.

Sa druge strane, Čelsi i Lampard ne briljiraju ove sezone, ali ipak su nadomak pozicija koja vode u Ligu šampiona, a to je cilj koji ima Roman Abramovič.

"Plavci" čekaju da proradi skupo plaćeni Timo Verner, dok za Lester, Džejmi Vardi igra još jednuneverovatnu sezonu i u samom je vrhu liste strelaca.

NAPOMENA: *Kvote su podložne promenama