Ženska trka
Ženska trka
Ženska trka

Ženska trka

Ženska trka, Foto: Ženska trka

Na Adi Ciganliji će 21. septembra biti organizovana još jedan „najlepši“ događaj u gradu - Ženska trka. To je elitna atletska trka oko jezera, posvećena isključivo pripadnicama lepšeg pola. Prema poslednjim informacijama, za trku se prijavilo već 1.000 takmičarki.

PROČITAJTE JOŠ:

Uz lepu učesničku majicu, posle pretrčanih (ili prepešačenih) 7,7 kilometara - sve učesnice dobijaju medalju, učesnički broj sa čipom, okrepljenje i posebne poklone sponzora. U čast učesnica i gostiju pripremljen je i muzički program sa vrhunskim izvođačima i nagradno izvlačenje posebnih poklona.

pozivnica za Žensku trku

Ženska trka

pozivnica za Žensku trku, Foto: Ženska trka

U okviru sportskog programa, sama trka ima međunarodni karakter, a prve tri takmičarke dobijaju vredne novčane nagrade.

Švajcarac je krajnje iznenađen Đokovićem - ispričao događaj 5 minuta pred meč! "Nije ovo boks..."

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 19.09.2019. 16:56 - 19.09.2019. 17:03 Federer je otkrio svoja iskustva sa Đokovićem i Rafaelom Nadalom. Rodžer Federer , Foto: Printscreen Youtube/US Open Tenn Rodžer Federer pričao je o tome kako je bilo igrati rame uz rame sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom. Federer je tokom Lejver kupa 2017.

Ženska trka je, inače, jedini masovni, ne samo sportski događaj u našem gradu, posvećen isključivo pripadnicama ženskog pola.

BONUS VIDEO:

Hasan Salihamidžić o meču u Minhenu i legendarnom polufinalu iz 1991. godine