Stefana Veljković
ossrb.org
Stefana Veljković

ossrb.org

Stefana Veljković, Foto: ossrb.org

* Srbija je u grupnoj fazi ostvarila sve pobede

* Pobednik meča Srbija - Rumunija igraće protiv boljeg iz duela Azerbejdžan – Bugarska

* Srbija na ovom prvenstvu brani titulu 

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igra u nedelju u Ankari protiv Rumunije meč osmine finala Evropskog prvenstva.

Pobeda u B finalu dovoljna za plasman u Tokio!

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 31.08.2019. 15:36 Svetsko prvenstvo održava se u Otenshajmu u Austriji. Martin Mačković i Miloš Vasić, Foto: Veslački savez Srbije Srpski dvojac u veslanju Martin Mačković i Miloš Vasić obezbedili su plasman na Olimpijske igre u Tokiju, posle pobede u B finalu na Svetskom prvenstvu u Austriji.

"Nismo tako često igrale s njima, ja se sećam poslednjeg puta kad je bila Evroliga. Jako važno za nas je da nastavimo u istom ritmu, pogotovo posle Turske koju smo savladale i dobro odigrale. Bitno je da nastavimo tako i da gradimo našu igru korak po korak i da to što bolje izgleda. Verujem da će biti pobeda u našu korist", rekla je Stefana Veljković.

Kovač poveo 15 odbojkaša u Sloveniju na pripreme za Evropsko prvenstvo!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 29.08.2019. 16:29 Evropsko prvenstvo na programu je od 12. do 29. septembra u Sloveniji, Belgiji, Holandiji i Francuskoj. Slobodan Kovač i odbojkaši na okupljanju reprezentacije, Foto: Alo! V.Marković * Odbojkaši Srbije na šampionatu Evrope igraće u B grupi * Prvi meč je 13.

Utakmica Srbija - Rumunija igra se u nedelju od 16 časova po našem vremenu. Pobednik tog meča će u četvrtfinalu igrati protiv bolje selekcije iz duela Azerbejdžan – Bugarska.

PROČITAJTE JOŠ:

U Ankari će u osmini finala igrati i Turska – Hrvatska. Pobednik te utakmice će u četvrtfinalu igrati sa pobednikom meča Holandija – Grčka. U drugom delu žreba, u Lodju, sastaće se Nemačka – Slovenija i Poljska – Španija, a u Bratislavi Italija – Slovačka i Rusija – Belgija.

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!