Mihael Šumaher
AP Photo/Luca Bruno, File
Mihael Šumaher

AP Photo/Luca Bruno, File

Mihael Šumaher, Foto: AP Photo/Luca Bruno, File

Darko Čudi, hrvatski neurohirurg, svojevremeno je bio konsultovan pri ličenju legendarnog vozača Formule 1, Mihaela Šumahera. Čudi je za "24sata" istakao da Nemcu "nema spasa" jer je previše vremena već proveo u indukovanoj komi i da će sada biti veoma teško da normalno nastavi da živi.

Vladimir je prošlost za Ivanu Španović!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 13.09.2019. 08:32 - 13.09.2019. 10:44 Ivana će nažalost zbog povrede propustiti Svetsko prvenstvo koje se održava u Dohi. Ivana Španović i Vladimir Kumrić, Foto: Instagram/ivanaspanovic Najbolja atletičarka Srbije Ivana Španović i njen desetogodišnji partner Vladimir stavili su tačku na njihovu ljubav, iako su mnogi mislili da će stati na "ludi kamen", što je i ona u par navrata isticala javno da želi.

Čudi je poznat kao neurohirurg koji "budi ljude iz kome" jer je u poslednjih nekoliko godina u medicini izgradio ime mikročipovima koje je ugrađivao u mozak pacijenata koji su bili bez svesti. Nagađalo se tih godina da je doktora Čudija kontaktirala Šumijeva porodica, a on je potvrdio navode.

Francuzi ubedljivi, a apsolutnu dominaciju pokazali i domaći Slovenci

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 12.09.2019. 23:03 Biće uzbudljiv šampionat. Slovenija - Belorusija, Foto: cev Utakmicama u grupama A i C počelo je Evropsko prvenstvo u odbojci, koje se održava u četiri države. Ubedljive pobede su zabeležile ekipe Francuske nad Rumunijom (25:19, 25:14, 25:16) i Slovenije nad Belorusijom (25:17, 25:14, 25:19) i na taj način su obezbedile prva mesta u svojim grupama posle prvog kola.

- Nije bilo direktnog kontakta s porodicom, ali čuo sam se sa Šumaherovom portparolkom. Čuli su za moj rad, nije to neka tajna, te metode predstavljene su pre nekoliko godina, bili smo i u Njujorku, za njih zna ceo svet. Nisam na kraju otišao da pogledam Šumahera, ne znam u kakvom je stanju. Sve što sam čuo, čuo sam iz medija. Zaista ne želim da nagađam, znam samo da su se oni odlučili za neku drugu opciju - rekao je hrvatski doktor.

Obradović objavio spisak

AUTOR: Alo.rs/ I. Dž. DATUM I VREME: 12.09.2019. 17:51 Selektor ženske reprezentacije Srbije, Ljubomir Obradović, objavio je spisak igračica na koje računa na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. Foto: Alo Marko Metlaš Prvi susret rukometašicama Srbije predstoji protiv Švajcarske 25. septembra, od 18 časova u Kraljevu, a četiri dana kasnije odmeriće snage sa reprezentativkama Slovačke.

Na pitanje, ima li Šumaheru spasa, Čudi odgovara.

- Recimo samo da su šanse za oporavak nakon šest godina vegetativnog stanja minimalne. Trebalo je nešto uraditi u prvih godinu dana nakon nesreće, a ovako... Teško - kaže poznati neurohirurg.

Tijana Bošković najkorisnija igračica Evropskog prvenstva

AUTOR: Nemanja Lazić DATUM I VREME: 12.09.2019. 11:00 „MVP, MVP", orilo se pod balkonom Skupštine grada, a kako i ne bi kada se na njega popela Tijana Bošković. Tijana Bošković, Foto: Printscreen / https://inside.cev Dvadesetdvogodišnja reprezentativka naše zemlje sa trećeg vezanog velikog takmičenja vraća se sa zlatom oko vrata i peharom za najkorisnijeg igrača u torbi.

Šumaherov boravak u Parizu izaziva veliku pažnju javnosti, pa na njega u svakom trenutku motri desetak pripadnika obezbeđenja. Prijavljen je pod lažnim imenom i leči se kod profesora Filipa Menašea (69), kardio hirurga, koji je specijalizovao lečenje matičnim ćelijama i 2014. godine postao prvi hirurg u svetu koji je presadio tuđe matične ćelije u srce pacijenta.

PROČITAJTE JOŠ:

Nemac je 2013. doživeo stravičnu nesreću na skijanju na Alpama. Ima teške povrede glave a neko vrijeme bio je u indukovanoj komi. Iz kome je izašao u junu 2014. godine, a u septembru iste godine je prebačen na kućno lečenje.

BONUS VIDEO:

Premijerka Ana Brnabić proslavlja gol Srbije u Luksemburgu!