Obradovao je naciju evropskim zlatom, a sad je saopštio sjajne vesti

Alo.rs | sport 2019-10-07 10:42:55 2019-10-07 10:42:55

Marko Podraščanin je zajedno sa ostalim zlatnim odbojkašima obradovao Srbiju, a već za nekoliko meseci očekuje ga novo, veliko slavlje.

AP Francisco Seco

Odbojkaš "orlova" otkrio je da on i supruga Milena očekuju prinovu, odnosno da će porodica Podraščanin postati veća za još jednog muškog člana.

"Uskoro ćemo dobiti bebu, Milena bi trebalo da se porodi u januaru i svi s velikim nestrpljenjem iščekujemo dečaka. Posebno Mila, kojoj smo rekli da će bata doći kad bude bio sneg", rekao je Marko.

Pročitajte još:

Bračni par Podraščanin je u srećnoj vezi od srednjoškolskih dana, već 14 godina, a na zajedničkom putu prošli su mnoge lepe trenutke i prpepreke.

"Počeli smo da se zabavljamo kao tinejdžeri. Sa 16 godina sam zaigrao za prvi tim Vojvodine, a sa 19 sam odlučio da odem u Italiju u želji da napredujem. Milena je krenula tamo sa mnom" ispričao je srpski reprezentativac.

Ovaj detalj je mnogima promakao, a Srbiji je doneo evropsko zlato u odbojci!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 30.09.2019. 21:26 Odbojkaši Srbije su na fenomenalan način dočekani u srpskoj prestonici, a tokom proslave Slobodan Boškan je otkrio zanimljivo pravilo kojeg se stručni štab "orlova" držao tokom celog Evropskog prvenstva. Foto: EPA Yoan Valat Stručni štab odbojkaške reprezentacije Srbije od prve do poslednje utakmice nosio je plavu garnituru opreme.

Bonus video: Marko Podraščanin za Alo o zlatnim medaljama i o pobedama na teškim gostujućim terenima!

 

Expand player
Pogledajte više