Ceca Kitić
Dejan Živančević
Ceca Kitić

Dejan Živančević

Ceca Kitić, Foto: Dejan Živančević

Naša poznata rukometašica Svetlana Ceca Kitić je, kako sam kaže, bila žrtva porodičnog nasilja. Nju je tukao njen treći muž Goran Bogunović.

"Ćutala sam jer me je bilo sramota da prijavim oca svoga deteta. To je trajalo sve dok nije došlo do toga da sam više bila u Hitnoj pomoći nego na sportskom terenu. Tada sam otišla u policiju i sve ispričala. Tukao me je iz čistog mira, zbog alkohola. Mnogo je pio i bio ljubomoran", rekla je Ceca Kitić za magazin "Glorija".

Nakon toga se, od stresa i nervoze koju je preživljavala, i razbolela.

"Već četiri godine imam problema sa štitnom žlezdom, ali ne znam kada su tačno počeli", dodala je najpoznatija rukometašica bivše Jugoslavije.

Nekoliko meseci nakon što su se razveli, Goran je nestao bez traga.

Komentari (4)

miliomir.dv

25.09.2017 11:55

Nekad se pricalo da se deca biju da porastu. Mozda je to slucaj i sa njom.

neko laže

25.09.2017 12:21

Vala ih je ona izmenjala da se više mi sama ne seća ko je bio treći.Ko pamti zna da je Magić bio treći. Iscedi ih do zadnje pare i doviđenja.Magića je oterala u bankrot.

Sudbina

25.09.2017 13:43

A što je tužna?! Vala ih je promenila, što javno, što tajno, da joj samo pozavide žene! A to što ima problem u odabiru partnera, to joj mi nismo krivi!

Klasika

25.09.2017 15:29

Uvek ista prica - zli muz i jadna zena. A sta treba da trpi svaleraciju???? 99% ljudi bi se odmah razvelo od takvih žena, ali nepremostiv problem su deca, jer uvek pripadaju majci. I kada čovek vidi da je švaler preči od dece i porodice, totalno odlepi jer šta raditi? Razvesti se i rasturiti porodicu? Time je dodatno kažnjen jer zbog njene prevare njemu uzimaju decu,?! A trebalo bi oduzeti decu onome ko prevari, pa bio muško ili žensko.Jbs zakon i sudove.