Šumaher
Tanjug Shizuo Kambayashi
Foto: Tanjug Shizuo Kambayashi

Mihael Šumaher podvrgnut je lečenju matičnim ćelijama u bolnici "Žorž Pompidu", u Parizu koja je, zarad bezbednosti nekadašnjeg šampiona Formule 1, pretvorena u pravi bunker.

Čuveni Nemački sportista već šest godina se oporavlja od posledica nesreće koja mu se dogodila na skijanju, a iako nema zvaničnih podataka o rezultatima njegovog lečenja francuski "Parisijen" danas je preneo lepe vesti.

Francuski list stupio je u kontakt sa medicinskom sestrom koja radi na odeljenju na kojem se nalazi sportista, a ona je poslala poruku koja je obradovala sve ljubitelje sporta.

"Mogu da kažem da je u svesnom stanju", citirao je francuski list zdravstvenu radnicu.

Pročitajte još:

Šumaher je teške povrede zadobio 29. decembra 2013. godine, posle kojih je mesecima bio u indukovanoj komi, iz koje je probuđen u junu 2014. godine i iz Grenobla prebačen u Lozanu.

U skijaškoj nesreći Šumi je pretrpeo oštećenje mozga i život mu je bio ugrožen, ali izgleda da je uz veliki trud uspeo da dođe bar do svesnog stanja.

Bivši košarkaš komentarisao meč iz Kine, a kada je ugledao NJU u publici, istog trena je ućutao! (VIDEO/FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 11.09.2019. 10:02 - 11.09.2019. 10:45 Zgodna plavuša prikupila je brojne simpatije širom sveta. Navijači Brazila, Foto: fiba.com Na utakmici između Brazila i SAD - a u okviru Svetskog košarkaškog prvenstva u košarci, jedan video postao je hit na društvenim mrežama.

Bonmus video: Počasni krug Ane Brnabić posle utakmice Srbija - Luksemburg