Jelena Karleuša
Nenad Vujanović/Alo!
Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Karleuša, poznata srpska pevačica, uplatila je vaterpolo klubu Partizan 100.000 dinara kao znak podrške trofejnom klubu iz Beograda.

Partizan je izdao saopštenje u kojem moli za pomoć jer klub prolazi kroz najteži period.

PROČITAJTE JOŠ:

 

“Obraćamo Vam se u ime Vaterpolo kluba Partizan. VK Partizan je mnogo godina sinonim za uspeh u ovom sportu. Mnogo osvojenih medalja su dokaz našeg kvaliteta. Klub koji je cenjen i priznat u celom svetu. Najuspešniji vaterpolisti su ponikli iz naše škole vaterpola. Kod nas vredno trenira 350 dece različitog uzrasta u nadi da će sutra naslediti svoje starije kolege…

Vaterpolisti Partizana

waterpolopartizan.rs

Vaterpolisti Partizana, Foto: waterpolopartizan.rs

Nažalost VK Partizan se suočava sa mnogo problema. Jedno od gorućih pitanja je kako obezbediti adekvatno grejanje u zimskoj sezoni? Vaterpolo klub je došao na ideju da pronađe firme, poštovaoce našeg kluba koji bi nam skromnom donacijom pomogli da rešimo problem grejanja tokom zime i obezbedimo deci i prvom timu uslove kakve zaslužuju.

Naša zamisao je da firme koje pristanu na doniranje pomoći uplate po 3.000 dinara mesečno tokom sledećih 5 meseci, koliko traje grejna sezona i time nam omoguće da nesmetano radimo na našem bazenu, bez bojazni od hladnoće i problema koje hladna voda nosi sa sobom.

Jelena Karleuša, uplatnica za pomoć VK Partizan

Printscreen

Jelena Karleuša, uplatnica za pomoć VK Partizan, Foto: Printscreen

VI ste nam jedina nada da se izborimo i uspemo u ovome! Za sve radosti koje je ovaj klub doneo svom narodu, i sve uspehe koje smo zajedno delili stanite uz nas! Vašom podrškom ćemo uspeti da se izbavimo i izađemo iz svega kao pobednici. U ime ove dece, u ime vaterpolista u ime svakog zaposlenog u VK Partizan Vam se unapred zahvaljujemo u nadi da ćete imati volje i načina da nam pomognete!”, piše u saopštenju Partizana.

Srpska pevačica je odlučila da pomogne Partizanu i uz to poslala poruku da se i ostali uključe i pomognu najtrofejnijem srpskom vaterpolo klubu.

 

 

Komentari (4)

liks

01.12.2018 19:43

Ako se ne varam bar desetak bivsih vaterpolista Partizana dobija od drzave sportske penzije preko 1600 evra pa bi bilo red da I oni pomognu, jer da nije bilo Partizana ne bi ni oni toliko uspeli. Ako moze Karleusa, svaka cast, zasto I oni ne pomognu?

dule

01.12.2018 21:13

sta reci osim svaka cast

ivana

02.12.2018 07:37

Karleusa svaka cast i hvala.

mikabg

02.12.2018 12:01

Jelena nisam ljubitelj vase muzike, ali za ovaj potez vam priznajem da ste veliki covek i HUMANISTA.