Stefan Boje
AP/Michel Euler
Stefan Boje

AP/Michel Euler

Stefan Boje, Foto: AP/Michel Euler

Odbojkaši Srbije plasirali su se u finale Svetskog prvenstva i to tako što su utišali "Bersi" i 13.000 Francuza, gde su porazili njihovu reprezentaciju sa 3:2 u setovima.

Velika borba viđena je u Parizu, a tim Slobodana Kovača je furioznim petim setom došao do velikog finala, gde će se sastati sa Slovenijom u nedelju od 17.30.

PROČITAJTE JOŠ:

Naš tim se namerio na ozbiljnog rivala, koji je bio dobro raspoložen na krilima neverovatne atmosfere u Bersiju. Među njima je bio i nesuđeni srpski zet, korektor reprezentacije Trikolora, Stefan Boje.

Ljiljana Ranković i Stefan Boje

Instagram.com/lili___14

Ljiljana Ranković i Stefan Boje, Foto: Instagram.com/lili___14

Najbolji poenter prvenstva protiv Srbije je bio raspoložen i u nekoliko navrata bio je nerešiva enigma za naše blokere i igrače u polju. Ipak, kako je meč odmicao, tako je i Bojer bivao zaustavljan, a zanimljivo je da je upravo njegovom servis greškom Srbija osvojila poslednji poen.

Tako je nesuđeni srpski zet, koji je svojevremeno bio u velikoj ljubavi sa jednom od najlepših srpskih odbojkašica - Ljiljanom Ranković, dao doprinos srpskom plasmanu u finale.

On i Ljiljana su bili u vezi više od godinu dana, a za to vreme su objavljivali zajedničke fotografije na društvenim mrežama, neki su čak mislili i da se sprema svadba.

Nemanja Nikolić i Ljiljana Ranković

Instagram/taki_9_

Nemanja Nikolić i Ljiljana Ranković, Foto: Instagram/taki_9_

Ali, odjednom je veza pukla i svako je krenuo svojim putem.

Boje je sada ponovo zaljubljen i ponovo objavljuje fotografije sa svojom novom devojkom.

Srbin uradio ono što niko nikada nije! Čitava javnost se klanja Siniši Mihajloviću

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 27.09.2019. 20:59 Bravo, majstore. Siniša Mihajlović, Foto: Filippo Venezia/ANSA via AP Navijači Bolonje već su 21. jula prisustvovali hodočašću i molili se za Sinišu Mihajlovića, isto će činiti 6. oktobra, a kasnije će se dogoditi spektakl na stadionu "Renato Delara". Pristalice tima koji vodi Srbin i Lacija biće zajedno!

Isto je i sa Ljiljanom Ranković, koja je sada zaljubljena u bivšeg igrača Partizana - Nemanju Nikolića, koji je ovog leta potpisao za Vojvodinu, ali je u periodu kada je upoznao Ljiljanu i dalje bio pod ugovorom sa crno-belima.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"