Dženifer Lopez i Alex Rodrigez
AP/Charles Sykes
Dženifer Lopez i Alex Rodrigez

AP/Charles Sykes

Dženifer Lopez i Alex Rodrigez, Foto: AP/Charles Sykes

Termin "Home run" je izraz u bejzbolu kada igrač postigne pogodak (optrči krug oko svih baza ili pošalje lopticu preko ograde). U ovom slučaju je sudbonosno DA njegove lepše polovine Dženifer Lopez.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on Mar 9, 2019 at 5:34pm PST

Njih dvoje su dve godine u vezi. Aleks iza sebe ima 22 odigrane sezone u MLB ligi, uz to je 14 puta bio Ol-star i 3 puta je bio MVP lige.

Nastupao je za Sijetl Marinerese, Teksas Rendžerse i Njujork Jenkijse do 2016. godine kada se penzionisao.

Poznatija, nego njen suprug, van Amerike Dženifer Lopez je prethodno imala tri bračne veze, najpre sa Markom Entonijem, pa sa Krisom Džadom i Ohani Noom, dok je Rodrigez bio jednom oženjen, sa Sintijom Skartis. Zanimljivost je da je Dženifer Lopez dala autograf igraču bejzbola!

 

PROČITAJTE JOŠ:

Kada je bio na vrhuncu karijere Rodrigez je doživeo povredu kolena i kuka. Nakon toga je javno priznao da se dopingovao kako bi bio još bolji, kako kaže, zbog pritiska koji mu se nametnuo svakodnevno! Dobio je najveću suspenziju u istoriji MLB lige, sa čak 211 mečeva zabrane igranja. Ta kazna je smanjena na 162 utakmicu ali se stiče utisak da je bilo kasno pa se penzionisao 2016. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

How would you caption this?! . #10yearchallenge

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on Jan 20, 2019 at 11:03am PST

Radio je kao sportski komentator i analitičar na televiziji pre nego što se razveo od svoje žene. 

Dženifer je vrhunac njegove odlične karijere koja je umrljana dopingom. Džej Lo je rekla da, Rodrigez okreće novi list u životu, ali istoriju ne može da promeni.