Latino ples
Foto: Promo/Promo

Ove godine, po šesti put  se u organizaciji  našeg nekadašnjeg osmostrukog prvaka države, Mileusnića i njegove plesne škole u našoj zemlji održava prvenstvo u plesu za koje je stigao ogroman broj prijava.

Publika u Srbiji će imati priliku da u toku finalnog dela prvenstva uživa u revijalnoj tački  nekadašnje dvostruke svetske prvakinje u latino-američkim plesovima, sedmostruke šampionke Nemačke, plesačice Oksane Lebedev koja je idol većini devojčica i devojaka širom sveta . 

Državno prvenstvo i ovoga puta je pod pokroviteljstvom Plesnog saveza Srbije, Ministarstva omladine i sporta i grada Beograda. Dok je generalni pokrovitelj fondacija Prestolonaslednika Aleksandra II za obrazovanje.

Latino ples

Promo

 

 

Ivan Mileusnić i ovoga puta ima velika očekivanja, kao i želju da ples promoviše u najboljem svetlu:

- Kao I svake godine veoma sam uzbuđen i srećan ali nadasve ponosan što ćemo ponovo imati fantastičnu organizaciju i fenomenalne, prestižne goste koji će revijalno nastupiti u samom finalu prvenstva. Prvenstvo u organizaciji našeg plesnog kluba kao i revijalni nastupi svetskih plesnih zvezdi i šampiona, sada su već postali tradicija. Preponosan sam i prezahvalan našem generalnom sponzoru koji nas prati tokom svih ovih godina i omogućava da budemo u prilici da uvek imamo najbolju organizaciju. Takođe, omogućili su nam odlične uslove za naše sportiste i drage takmičare, kao i da uvek u revijalnom delu nastupi  sam vrh  svetke plesne scene. Ove godine biće to moja draga koleginica, fenomenalna Oksana, koja će dva dana nakon prvenstva ostati i održati seminare za najbolje takmičare, ali reprezentaciju našeg saveza – kazao je Ivan. 

Latino ples

Promo

 

 

Interesantno je da je jedna od pretendenata na titulu Državnog prvaka u omladinskoj kategoriji ćerka Danijele Karić, Monika Martać koja poslednjih godina pobeđuje na većini plesnih takmičenja sa svojim partnerom Konstantinom Donićem. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading